Bu uslupla size kimse yardım etmez istemediğin kadar hazır sistem bile bulursun bu bütçede bundan daha az kazık olan.Bu fiyata sağlam pc toplayıp önerecek var mı? Eğer yoksa iptal etmicem
Bu uslupla size kimse yardım etmez istemediğin kadar hazır sistem bile bulursun bu bütçede bundan daha az kazık olan.Bu fiyata sağlam pc toplayıp önerecek var mı? Eğer yoksa iptal etmicem
hocam biz senin için iyiğilin için diyoruz ister et ister etme. Arkadaş atmış onu alabilirsin.Bu fiyata sağlam pc toplayıp önerecek var mı? Eğer yoksa iptal etmicem
Hocam iade verebiliyorsanız verin. Büyük kazık.eksileri neler öğrenmek istiyorum
Alıntıyı görüntüle
Tebrikler.Arkadaşlar teşekkür ediyorum. İptal ettim.
Teşekkür ederimhocam biz senin için iyiğilin için diyoruz ister et ister etme. Arkadaş atmış onu alabilirsin.
bu https://www.incehesap.com/pch-s-cla...=236201,29493,84027,29495,131519,198656,62861
Yanlış bir şey söylediysem özür dilerimBu uslupla size kimse yardım etmez istemediğin kadar hazır sistem bile bulursun bu bütçede bundan daha az kazık olan.
Estağfurullah insanlar kötü fiyat olduğunu söyledikçe siz daha uyguna toplayamayacaksanız iade etmeyeceğim dediğiniz için insanlar öneri atmak yerine kazık olduğunu iade etmeniz gerektiğini söylemekle yetiniyor.Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim
Satana helal olsun iyi kazık atmışeksileri neler öğrenmek istiyorum
Alıntıyı görüntüle