Neler Yeni

SİSTEM KAPANIYOR ELEKTRİK GİDİYOR

Buroylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Yılmaz
Merhabalar rahatsız ettim ama yardımcı olursanız sevinirim yeni ekran kartı adım 6800xt powersupply im 600watt sıkıntım ise şu bilgisayarda dolanıyorum video izliyorum problem yok ancak herhangi bir oyuna girdiğim anda elektrik gitmiş gibi sistem kapanıyor ta ki güç kablosunu söküp tekrar takana kadar taktığımda elekrik geliyor ve yine açılıyor sistem ama dediğim gibi oyunlara girdiğim an çat gidiyor yardımcı olursanız sevinirim.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Erçakır
occt programını indir. stability - power test yap. kapanacak mı bakalım. kapanırsa psu yu yükseltmen lazım

Buroylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
occt programını indir. stability - power test yap. kapanacak mı bakalım. kapanırsa psu yu yükseltmen lazım
TAMAMDIR DOSTUM ŞİMDİ DENEYECEĞİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum start dediğim anda kapandı sistem tekrar kablo sçk çıkar yaptım açıldı şimdi

Son düzenleme:

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Erçakır
daha güçlü bir yedek ve ödünç bir güç kaynağı bulup deneyebilirsin. sorun güç kaynağının yetmemesi.

psu arızasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum

diğer olasılıkta

dengesiz overclock yaptıysan bundan kaynaklıda olabiliyor

Buroylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu arızasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum

diğer olasılıkta

dengesiz overclock yaptıysan bundan kaynaklıda olabiliyor
overclock yapmadım birçok araştırma yaptım powersupply gözüküyor sorun 750 waat alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
Merhabalar rahatsız ettim ama yardımcı olursanız sevinirim yeni ekran kartı adım 6800xt powersupply im 600watt sıkıntım ise şu bilgisayarda dolanıyorum video izliyorum problem yok ancak herhangi bir oyuna girdiğim anda elektrik gitmiş gibi sistem kapanıyor ta ki güç kablosunu söküp tekrar takana kadar taktığımda elekrik geliyor ve yine açılıyor sistem ama dediğim gibi oyunlara girdiğim an çat gidiyor yardımcı olursanız sevinirim.
oyuna girdiğin an kapanama sebebi, oyuna girdiğinde ekran kartına yüklendiği için watt değeri artıyor ve psu yetersiz kalıyor.

Top Bottom