SİSTEM KARGO PAKETLERİ

Hazır sistem aldıysan önce bütün parçaları birleştirip bios kurulum vs yapılıyor sonra gpu kutusuna koyulup sistemide kasa içinde bırakıyorlar kasayı da kasanın kutusuna koyuyorlar diğer birleşenlerin kutusu da başka küçük bir kutuya yerleştirip gönderiyorlar gpu çıkartma sebebi ise kargodayken anakart veya gpu ya herhangi bir zarar gelmesin diye
Biliyorum. Benim sıkıntım işlemcinin stokta olmaması idi. Fakat hazır sistemler için özel stok bırakıyorlarmış.

Biliyorum. Benim sıkıntım işlemcinin stokta olmaması idi. Fakat hazır sistemler için özel stok bırakıyorlarmış.
Bir de bios kurulu geliyor ya geldikten sonra bir update yapmam gerekiyor mu driverlar dışında

her şey kurulu ve aynı zamanda gelir

karantinada tek zaman öldürme kaynağı DA forum

Hocam kasayı alan ama monitörü veya ekran kartını henüz alamayanlar olduğunu okudım forumda ve şikayetvarda. Anlaşılan kargolar eksiksiz gelene kadar ömürden ömür gidecek :rolleyes:
mesela istediğin parça stock ta yoksa ya tüm kargoyu bekletir ler yada ayrı ayrı yollarlar bu aralar hem geç hemde birden gelmeme ihtimali var ama eninde sonunda gelir merak etme

mesela istediğin parça stock ta yoksa ya tüm kargoyu bekletir ler yada ayrı ayrı yollarlar bu aralar hem geç hemde birden gelmeme ihtimali var ama eninde sonunda gelir merak etme
Kargo süreci ile ilgili mail attım şak anında cevap "efendim 3 gün 5 gün vs.". Dedim demekki mailleri okuyorlar bu insanlara haksızlık yapılıyor. Bari bir de tüm parçaları aynı anda göndersinler diye bir söyleyim... Şak anında yine mesaj "efendim 3 gün 5 gün vs.". Otomatik atıyorlarmış :ROFLMAO:

• Hahaha
Reaksiyonlar: Prmy
Kargo süreci ile ilgili mail attım şak anında cevap "efendim 3 gün 5 gün vs.". Dedim demekki mailleri okuyorlar bu insanlara haksızlık yapılıyor. Bari bir de tüm parçaları aynı anda göndersinler diye bir söyleyim... Şak anında yine mesaj "efendim 3 gün 5 gün vs.". Otomatik atıyorlarmış :ROFLMAO:
:D destek ekibinde kişi sayısı azdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,695
Üyeler
187,719
Son üye
muammer1453
Geri