tamamdır dostum yazabilirsin istediğin zamaniş çıktı şuanda da ben müsait değilim
Hemen takmaya başlıycam yine eyw sorum oldukça yazarım hburaya
tamamdır dostum yazabilirsin istediğin zamaniş çıktı şuanda da ben müsait değilim
Hemen takmaya başlıycam yine eyw sorum oldukça yazarım hburaya
Şöyle ayakları taktım şimdi soğutucu üstüne takıcamtamamdır dostum yazabilirsin istediğin zaman
doğru knk devam böyleŞöyle ayakları taktım şimdi soğutucu üstüne takıcam
Termal macunu nasıl sürebilirim evde pratik varmı bi yöntemidoğru knk devam böyle
knk ortasına bir fındık içi kadar sürsen yeterTermal macunu nasıl sürebilirim evde pratik varmı bi yöntemi
Yayıcam etrafına ince bir şekilde ama evde alet bulamıyom makyaj pamuğu ile mi yaysamknk ortasına bir fındık içi kadar sürsen yeter
istersen X şeklindede sürebilirsin çok fazla kenara gitmedenknk ortasına bir fındık içi kadar sürsen yeter
akbil kart vesaire varsa daha iyi olurYayıcam etrafına ince bir şekilde ama evde alet bulamıyom makyaj pamuğu ile mi yaysam![]()
x isareti yapıp üstüne soğutucuyu tak ben böyle yapıyorum daha iyi yayılıyor.Termal macunu nasıl sürebilirim evde pratik varmı bi yöntemi
macunu sürdükten sonra fanı takarken 2 adet vidasını sıkarken eşit bir şekilde sıkmayı unutmaYayıcam etrafına ince bir şekilde ama evde alet bulamıyom makyaj pamuğu ile mi yaysam![]()
birde çok fazla zorlama daha dönmüyor ise zorlamamacunu sürdükten sonra fanı takarken 2 adet vidasını sıkarken eşit bir şekilde sıkmayı unutma
Öyle yapmasınknk ortasına bir fındık içi kadar sürsen yeter
Şöyle ince bir katman sürdüm gönderdikleri termal macun çok kuruydu bu kadar sürebildimistersen X şeklindede sürebilirsin çok fazla kenara gitmeden
Mesaj otomatik birleştirildi:
akbil kart vesaire varsa daha iyi olur
knk birazdaha sürmen lazım çok az oŞöyle ince bir katman sürdüm gönderdikleri termal macun çok kuruydu bu kadar sürebildim
o çok az öyle olmaz o elinde macun yoksa alman gerekirknk birazdaha sürmen lazım çok az o