Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistem Nasıl

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam demin 10200₺ sistem diye konu açan bir arkadaşa yaptım sistemi bizim tanıdıklardan biri de bu bütçede pc almak istiyordu ona da atacağım da sizce nasıl olmuş alınabilir bir sistemse atayım
sistem linki https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/CS9T8L1R

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Hocam demin 10200₺ sistem diye konu açan bir arkadaşa yaptım sistemi bizim tanıdıklardan biri de bu bütçede PC almak istiyordu ona da atacağım da sizce nasıl olmuş alınabilir bir sistemse atayım
sistem linki https://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/CS9T8L1R
bu fıyat bandında cl degerı dusuk 3600mhz ram ve bı m2 ssd alanabılır dıye dusunuyorum bıde o ıslemcı ıcın bı tane sogutucu ıyı olur yınede daha bılglı olan daha ıyı yardım eder kendı fıkrım.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu fıyat bandında cl degerı dusuk 3600mhz ram ve bı m2 ssd alanabılır dıye dusunuyorum bıde o ıslemcı ıcın bı tane sogutucu ıyı olur yınede daha bılglı olan daha ıyı yardım eder kendı fıkrım.
zaten ben atarken ram yükseltmesi yaparak atacağım düzenleyip forumdaki arkadaş 10200₺ dediği için böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet katılıyorum.
zaten çocuk sadece oyun oynayacak o yüzden stok fan biraz götürür sonrası için belki alınır bi soğutucu

Çınar Yaşar

80+ Gold
Anakartı yükseltebilirsin bu sisteme düşük kalmış, veya bütçe daha yoksa S2H tercih edebilirsin

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
parçalar iyi hoşta, PSU ve kasa konusunda şüphelerim var.
psu iyi de kasayı ben de fp gitmek için seçtim yoksa 2080 s ten feragat etmek zorunda kalırım diye düşündüm bilmiyorum ben de internette incelemesi felan da yok

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
zaten ben atarken ram yükseltmesi yaparak atacağım düzenleyip forumdaki arkadaş 10200₺ dediği için böyle oldu

zaten çocuk sadece oyun oynayacak o yüzden stok fan biraz götürür sonrası için belki alınır bi soğutucu
sorun yok o zaman ekran kartının fıyatı bana baya ıyıası ıyıyse geldı sogutm bence cok ıyı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Anakartı yükseltebilirsin bu sisteme düşük kalmış, veya bütçe daha yoksa S2H tercih edebilirsin
evet hocam olabilir ben ram ve anakartı 11000₺ ye göre ayarlıcam zaten s2h ve 3600mhz cl16 olarak yüksek ihtimal bu şekilde düzenlerim

hocam sizce stok fan sadece oyun için bir süre götürür mü

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
PC çok güzel olmuş ama ufak 1/2 eleştiride bulunmak istiyorum.
1- Ram tek slot 16gb olacağına 2x8 olması daha güzel olurdu.
2- 2080 süper kullandığım bir sistemde b450 anakart görmek istemezdim. tabii ki kötü bir anakart değil ama o bütçelerle kullanılmamalı.
3- Sistem ekstra bir soğutucuyu hakkediyor. 2080 süper besleyen ve zaten ısınan bir 3600 işlemcinin hakkıdır bence.
Kasa hakkında bir bilgim yok, onu kullananlar yorumlasın.
Ama yine de eline sağlık çok güzel olmuş.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
PSU Gayet kaliteli. Şüphen nedir?

Sen her konu altında bana Ters mi düşeceksin. Daha önce çevremde kullanan arkadaşım high power kullanıyordu. küçük bir frekans oynamasında ekran kartını yaktı.(psu)

Top Bottom