onderbakirtas
80+
Dahası
Öncelikle hayırlı olsun hocam. İşlemci soğutucu üzerindeki fanlar ile diğer aldığın fanlar birbirinin aynısı mı?
o kasanla ilgili argb desteği yoksa olmaz zaten hocam hayırlı olsun bu aradaSonunda istediğim gibi sistemimi dizdim krallar ama rgb işi üzdü msi ın yazılımı çokta iyi değil custom rgb yokAlıntıyı görüntüle
yok var Msi nin custom rgb yapma özelliği yok belli animasyonlar var oda kötü onu fiyomo kasanla ilgili argb desteği yoksa olmaz zaten hocam hayırlı olsun bu arada
yok hocam modeller farklı kasaya aldıklarım 1000 rpm de ses yapıyor biraz soğutucudakiler 1200 e kadar ses yaapmyıorÖncelikle hayırlı olsun hocam. İşlemci soğutucu üzerindeki fanlar ile diğer aldığın fanlar birbirinin aynısı mı?
o nasıl iş ya koskoca msi yaptığı şeye bak saçmalık resmenyok var Msi nin custom rgb yapma özelliği yok belli animasyonlar var oda kötü onu fiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam modeller farklı kasaya aldıklarım 1000 rpm de ses yapıyor biraz soğutucudakiler 1200 e kadar ses yaapmyıor
asus daha iyi gibi bencedemaalesef asusun arada sapıtıyordı amam iyiydi
daha iyileri sana nasip olsun inşallah.eline emeğine sağlık helal et biraz güldüm (gülimde başıma gelsin ) hayırlı olsun güzelce kulanman dileğiyle
belki geçerim asus anakarta kafam atarsaasus daha iyi gibi bencede
olabilir o dadaha iyileri sana nasip olsun inşallah.
belki geçerim asus anakarta kafam atarsa
Hocam meraktan sormak istedim tek ram mi var sistemde?Sonunda istediğim gibi sistemimi dizdim krallar ama rgb işi üzdü msi ın yazılımı çokta iyi değil custom rgb yokAlıntıyı görüntüle
EVET hocam alırken bütçe vardı ama 16 yeter diye almıştım şimdi aynısı satılmıyorHocam meraktan sormak istedim tek ram mi var sistemde?
Hayırlı olsun bu arada fanları uyumlu, aynı marka alman görüntü açısından çok iyi olmuş.
Sonraki yükseltmen o olsun hocam. Hayırlı olsun tekrardan.EVET hocam alırken bütçe vardı ama 16 yeter diye almıştım şimdi aynısı satılmıyor