Hadicanmsnde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 421
- Bütçe
- 35000
Dostlar merhaba kuzene sistem alıcaz da max 35.000 TL tolerans yapıp 35.500 yapabiliriz. Hazır sistem önerir misiniz ?
Bu ikisi nasıldır sizce ?https://www.s*nerj*.gen.tr/s*nerj*-rapidness-ryzen-5-7600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-msi-geforce-ventus-2x-e1-oc-8gb-rtx4060ti-sistem-tavsiyesi-p-42118
* yerine i koyup gir linke tam link atamıyorum onun haricinde ssd kingston 1 tb yap güle güle kullan
Evet bende öyle düşündüm. ekran kartı 12 gb olması vram olarak artı ayrıca kingston ssd var. ram biraz kötü onuda ileride değiştirir artık.Ryzen 5 7500f li sistem hoşuma gitti ben olsam 35 onu tercih ederdim
kasa -500 tl ile gamepower mı yoksa cougar devam mı sixce ?Ryzen 5 7500f li sistem hoşuma gitti ben olsam 35 onu tercih ederdim
7700xt kas gücü olarak 4060ti dan iyi olsa da ray tracing, dlss ve frame gen tarafında nvidia daha iyi ve aynı zamanda son çıkan path tracingli oyunlarda da keza nvidia daha iyi olduğundan 4060ti 16 gb daha iyi bir seçenek olarak görüyorum ben ayriyetten intel önermeme sebebimde her yıl yeni chipset çıkarıyorlar ve ileriye dönük bişey yapamıyorsun ama amd yıllarca aynı chipset üzerinden iş yapıyor ondan amd işlemci alman daha mantıklı ha bir de 16 gb vram farkıda var tabiBu ikisi nasıldır sizce ?
![]()
Mevtcan Bahav v2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Dark Solid | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7700 XT 12 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
7700xt kas gücü olarak 4060ti dan iyi olsa da ray tracing, dlss ve frame gen tarafında nvidia daha iyi ve aynı zamanda son çıkan path tracingli oyunlarda da keza nvidia daha iyi olduğundan 4060ti 16 gb daha iyi bir seçenek olarak görüyorum ben ayriyetten intel önermeme sebebimde her yıl yeni chipset çıkarıyorlar ve ileriye dönük bişey yapamıyorsun ama amd yıllarca aynı chipset üzerinden iş yapıyor ondan amd işlemci alman daha mantıklı ha bir de 16 gb vram farkıda var ta
Hocam 8gb attığınız ekran kartı7700xt kas gücü olarak 4060ti dan iyi olsa da ray tracing, dlss ve frame gen tarafında nvidia daha iyi ve aynı zamanda son çıkan path tracingli oyunlarda da keza nvidia daha iyi olduğundan 4060ti 16 gb daha iyi bir seçenek olarak görüyorum ben ayriyetten intel önermeme sebebimde her yıl yeni chipset çıkarıyorlar ve ileriye dönük bişey yapamıyorsun ama amd yıllarca aynı chipset üzerinden iş yapıyor ondan amd işlemci alman daha mantıklı ha bir de 16 gb vram farkıda var tabi
Reis sen oyunları online mi oynicaksın yoksa hikayelimi (genel olarak)Hocam 8gb attığınız ekran kartı
Var mı tavsiyen ?kanka hazır sistem okey ama bence hazır almayın toplayın bence daha karlı çıkarsın
Kuzen için alıyoruz ama ikisinide oynarReis sen oyunları online mi oynicaksın yoksa hikayelimi (genel olarak)
AMD saf güç olduğu için online oyunlarda daha fazla FPS verir . Ama hikayeli oyunlarda Nvidia dlss sayesinde daha fazla performans verir ben genelde online oyun oynarım buyüsden 7800xt tercih ettimVar mı tavsiyen ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kuzen için alıyoruz ama ikisinide oynar