Merhaba arkadaşlar Max 20k kasa önerebilir misiniz ? Şu tarihe kadar bekle fp kasa gelebilme ihtimali var derseniz bekleyede bilirim teşekkür ederim.
Bu nasıl acabaCARNAGE-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8GD6X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3060Ti oyuncu bilgisayarı GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 MPK ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
22 yi geçiyor öyle yapınca Nvidia olması bir tık iyi olur benceanakartı b550m yap, ramleride 3600mhz yap, bir de işlemciye soğutuc al harici. 20ye ulaşmaz bile. 6750xt 3070le kafa kafaya.'qp shadow oyun bilgisayari' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
22 yi geçiyor öyle yapınca Nvidia olması bir tık iyi olur bence
İşlemci soğutucu ekledim ben öyle geçtiAlıntıyı görüntüle
nasıl geçirttin anlamadım acıkcası, sam aktif ediliyor bu sistemde 10-15 fps oynuyor oyunlarda aktif edince.
attıgım sistem 3070le eşit, bu fiyatlara zor bulursun gibi,İşlemci soğutucu ekledim ben öyle geçti
Sanırım şuanda güzel fp sistem yok piyasada çok fazla sistem önerisi gelmedi
Soğutucu başka bir yerden alacaksınİşlemci soğutucu ekledim ben öyle geçti
Sanırım şuanda güzel fp sistem yok piyasada çok fazla sistem önerisi gelmedi
Onu öyle yapacağım ama kasa konusunda daha tam olarak aklıma yatan bir sistem görmedimSoğutucu başka bir yerden alacaksın
20k ya ıtopyada sistem satıldı bundan daha iyi aldım. 2. si kutulu duruyor aynı zamanda kardeşimde pc aldığı için boşa çıktı buda iyi fakat sürekli al sat yapanlar falan daha iyi sistem yakalayıp satıyor.Bu sistem nasıl acaba
BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr