Sistem taksitle birlikte 19.500 TL. 850 TL ASUS geri ödemesi ile 18.750 TL.
Parçalar iyi bence ama ssdnizin okuma yazma hızı ve raminizin frekansı biraz gözüme takıldı onun dışında ekran kartı ve işlemci güzelSistem taksitle birlikte 19.500 TL. 850 TL ASUS geri ödemesi ile 18.750 TL.
Ramleri ilerleyen aşamalarda değişmeye gerek var mı hocam? Aklımda 850 TL'lik geri ödemeyi aldıktan sonra üzerindeki ramleri satıp 3600 mhz RGB ram almak var. Gerek var mı yoksa hiç dokunmayayım mı?Hayırlı olsun.
Uygun fiyatlı öneriniz var mıdır hocam?hayırlı olsun. O işlemciye stok soğutucu yetmiyor kule tipi soğutucu bakmanızı öneririm.
Fiyata ne dersiniz hocam?Ram ssd kötü onun dışında ho
Bende de aynı ramlar var sorun yaşamadım hatta aynı ramden 2 tane daha aldım 32 yaptım.Ramleri ilerleyen aşamalarda değişmeye gerek var mı hocam? Aklımda 850 TL'lik geri ödemeyi aldıktan sonra üzerindeki ramleri satıp 3600 mhz RGB ram almak var. Gerek var mı yoksa hiç dokunmayayım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygun fiyatlı öneriniz var mıdır hocam?
Nays + tık hızı ile bunu 1200e alabilirsinRamleri ilerleyen aşamalarda değişmeye gerek var mı hocam? Aklımda 850 TL'lik geri ödemeyi aldıktan sonra üzerindeki ramleri satıp 3600 mhz RGB ram almak var. Gerek var mı yoksa hiç dokunmayayım mı?
Uygun fiyatlı öneriniz var mıdır hocam?
3200 mhzBende de aynı ramlar var sorun yaşamadım hatta aynı ramden 2 tane daha aldım 32 yaptım.
Hocam bana yetiyor 3200Nays + tık hızı ile bunu 1200e alabilirsin
DeepCool AG620 120mm Intel(1700)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool AG620 120mm Intel(1700)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ram olarakta
3200 mhz
Hatırlar mısınız MANTIS 6800 sistem vardı 17Kya o sistemi almıştım onun için xgp vardı bütçe olmadıgından değiştirmemiştim.Nays + tık hızı ile bunu 1200e alabilirsin
DeepCool AG620 120mm Intel(1700)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool AG620 120mm Intel(1700)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ram olarakta
3200 mhz