- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Güzel sistem.
Sıvı soğutma yapmayacaksan msi mag forge 100r kasa alıp psu ise sharkoonun 350 tl lik platinyum sertifikalı psusu var onu alsaydınİŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 3600
ANAKART:
MSI B450 Tomahawk Max
EKRAN KARTI:
XFX Double Dissipation RX 5700 XT
RAM:
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16
KASA:
Cooler Master 750 W MasterBox TD500
SSD:
Samsung 500 GB 970 EVO
İŞLEMCİ SOĞUTUCU:
SilverStone PF240 ARGB Sıvı Soğutma
Toplam Fiyat ŞUAN 10100 TL ama Zaman Sorunum Yok Beklerim.
Rampage Rmp-500-80p 500w 80 Plus 12cm Fan Aktif Pfc Power Supply | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)Aydınlat beni lütfen ? Neden yetmiyor ? Neye dayanarak bunu söylüyorsun ?
Bomboş yorumdan başka bir şey görmüyorum ? Böyle kulaktan dolma bilgilere inanmayın 1 senedir bu halde kullanıyorum patlasa benim evim patlardı.
Beyaz renkte sıvı soğutma önerir misin rica etsem ?
Tek bu değil çoğu kişi tavsiye etmiyor o modelini.Bomboş yorumdan başka bir şey görmüyorum ? Böyle kulaktan dolma bilgilere inanmayın 1 senedir bu halde kullanıyorum patlasa benim evim patlardı.
Alıntıyı görüntüle
Bomboş yorumdan başka bir şey görmüyorum ? Böyle kulaktan dolma bilgilere inanmayın 1 senedir bu halde kullanıyorum patlasa benim evim patlardı.
Alıntıyı görüntüle
Bilgim yok maalesefBeyaz renkte sıvı soğutma önerir misin rica etsem ?
Vallahi dostum onu bunu bilmem alıp kullanmadın benim anladığım kadarıyla. Ben sana kullanım izlenimimden bahsediyorum.Tek bu değil çoğu kişi tavsiye etmiyor o modelini.
Ama senin sistemin daha düşük daha az güç çekiyor onun için min 550 w alsa arkadaş daha iyi olur.Vallahi dostum onu bunu bilmem alıp kullanmadın benim anladığım kadarıyla. Ben sana kullanım izlenimimden bahsediyorum.
Ben bir sıkıntı görmedim gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. F
O zaman 500W yetmez yanlış bilgi verme demiyeceksin arkadaşım :/ Onun Sisteminden ne farkı var benimkinin.Ama senin sistemin daha düşük daha az güç çekiyor onun için min 550 w alsa arkadaş daha iyi olur.
Evet yeter ama kaliteli olan psu anca yeter diğer türlü yetmez.O zaman 500W yetmez yanlış bilgi verme demiyeceksin arkadaşım :/ Onun Sisteminden ne farkı var benimkinin.
Sadece Ekran kartı 100W kadar fazla enerji harcıyor. (Onun sisteminde de yaklaşık 4 tane SSD ve 2 Adet 2 TB Hdd eksik.)