LordKatalan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Berkan Öksüz
Arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamak için araştırmalar yapıyorum yakın zamanda bir sistem sipariş ettim ve pişman oldum iade edicem şuan başka bir sistem arıyorum
Gerçekten kafam çok karışık lütfen yardım edin. Sanırım Ekran kartı ve Kasa bakımından bilgisizim
Bütçe 6100 e kadar daha üstüne çıkamam maalesef
Not: Uçuş Simülatörü kullanan (X plane 11) biriyim Oyunlarda oynarım(Genelde online oyunlar oynamam) beni birkaç yıl götürmesini isterim
Pişman olup aldığım sistem
R3 3100 /MSI B450M PRO-M2 MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart / 16gb / Msi Radeon Rx5500 xt 8gb mech ( kime sorsam ısınma sorunu diyor) / Sharkoon tg4 (Çok kötü olduğunu söylediler) / Psu Sharkoon 650w 80+ / Kioxia 480gb ssd
Pişman olma sebebim Ekran kartı ve kasa için çok fazla olumsuz yorum bulmam
Gerçekten kafam çok karışık lütfen yardım edin. Sanırım Ekran kartı ve Kasa bakımından bilgisizim
Bütçe 6100 e kadar daha üstüne çıkamam maalesef
Not: Uçuş Simülatörü kullanan (X plane 11) biriyim Oyunlarda oynarım(Genelde online oyunlar oynamam) beni birkaç yıl götürmesini isterim
Pişman olup aldığım sistem
R3 3100 /MSI B450M PRO-M2 MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart / 16gb / Msi Radeon Rx5500 xt 8gb mech ( kime sorsam ısınma sorunu diyor) / Sharkoon tg4 (Çok kötü olduğunu söylediler) / Psu Sharkoon 650w 80+ / Kioxia 480gb ssd
Pişman olma sebebim Ekran kartı ve kasa için çok fazla olumsuz yorum bulmam