Siz de efenimhocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Sharkoon hakkında bir şey diyemiyorum araftayım yani ama sen yine Pylon veya High Power al derim zaten fiyat aynı bantta ve daha güvenilir.Fiyatından mı? 80+ Gold tam modüler mis gibi değil mi psu m
klavye mouse dahil olmadan şöyle bişey topladım isterseniz bakabilirsinizMerhaba dostlar, konuma hoşgeldiniz
El emeği göz nuru bir sistem topladım, beni uzun yıllar üzmeyeceğini düşünüyorum. Parçaları seçerken çok hassas davrandım. Sizlerinde görüşlerini merak ediyorum, düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim..
AMD Ryzen 5 5600x
- İŞLEMCİ: 4600 TL
Msi Mag Forge 100R.
- KASA: 899TL
M2 Silicon Power 2 TB US70
- DEPOLAMA: 2499TL
Slicon Power 32 GB (2x16gb) 3600 mhz CL 18 ( Son ürünü aldığım için yayından kaldırıldı link yok )
- RAM: 1999TL
Arctic MX-4
- TERMAL MACUN: 119TL
Razer Cynosa v2 Chroma
- KLAVYE: 554 TL
Razer Deathadder v2
- MOUSE: 529 TL
Msi Mag CoreLiquid 240R v2
- İŞLEMCİ SOĞUTUCU: 2300TL
Sharkoon SS Cool Zero 650W 80+ Gold
- PSU: 1056 TL
MSI B550-A Pro
- ANAKART: 1999 TL
Sapphire 11306-01-20G Radeon Rx 6700XT 12GB Gddr6 Nitro Pci-Express 4.0
- EKRAN KARTI: 9999TL
Parçalar bu şekilde henüz uygun bir monitör bulamadım, sisteme uygun tavsiyeniz varsa monitör için açığım.
*Silicon Power markası ülkemizde çok bilinmesede çok sağlam olduğunu düşündüğüm, uzun araştırmalar yaparak aldığım bir marka, fiyat performansın hakkını vereceğini düşünüyorum. M2 ürününe aşık oldum adeta, görür görmez aldım Abdullah sağolsun paylaşmıştı..
Şuanlık sistem 26.000 TL monitörsüz bilginize.
Merhaba dostlar, konuma hoşgeldiniz
El emeği göz nuru bir sistem topladım, beni uzun yıllar üzmeyeceğini düşünüyorum. Parçaları seçerken çok hassas davrandım. Sizlerinde görüşlerini merak ediyorum, düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim..
AMD Ryzen 5 5600x
- İŞLEMCİ: 4600 TL
Msi Mag Forge 100R.
- KASA: 899TL
M2 Silicon Power 2 TB US70
- DEPOLAMA: 2499TL
Slicon Power 32 GB (2x16gb) 3600 mhz CL 18 ( Son ürünü aldığım için yayından kaldırıldı link yok )
- RAM: 1999TL
Arctic MX-4
- TERMAL MACUN: 119TL
Razer Cynosa v2 Chroma
- KLAVYE: 554 TL
Razer Deathadder v2
- MOUSE: 529 TL
Msi Mag CoreLiquid 240R v2
- İŞLEMCİ SOĞUTUCU: 2300TL
Sharkoon SS Cool Zero 650W 80+ Gold
- PSU: 1056 TL
MSI B550-A Pro
- ANAKART: 1999 TL
Sapphire 11306-01-20G Radeon Rx 6700XT 12GB Gddr6 Nitro Pci-Express 4.0
- EKRAN KARTI: 9999TL
Parçalar bu şekilde henüz uygun bir monitör bulamadım, sisteme uygun tavsiyeniz varsa monitör için açığım.
*Silicon Power markası ülkemizde çok bilinmesede çok sağlam olduğunu düşündüğüm, uzun araştırmalar yaparak aldığım bir marka, fiyat performansın hakkını vereceğini düşünüyorum. M2 ürününe aşık oldum adeta, görür görmez aldım Abdullah sağolsun paylaşmıştı..
Şuanlık sistem 26.000 TL monitörsüz bilginize.
O sistemi özelleştirdim ama bu klasmana ulaşamadan bu fiyatı geçti denemek ister misin?soutpaws sistemi özelleştirsen gene bundan ucuz
Emeğinize sağlık ama neredeyse tüm parçalar kargoya verildi şuanlık hepsinden memnunum keşke almasaydım diye düşünmedim bakalım ilerleyen süreç nasıl olacak.klavye mouse dahil olmadan şöyle bişey topladım isterseniz bakabilirsiniz
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.428,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comXFX RX 6700 XT Speedster Swft 309 Core RX-67XTYJFDV 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XFX RX 6700 XT Speedster Swft 309 Core RX-67XTYJFDV 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XFX RX 6700 XT Speedster Swft 309 Core RX-67XTYJFDV 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 36.652,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.261,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com2 taneCrucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 BL8G32C16U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 BL8G32C16U4B-Kutusuz Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 BL8G32C16U4B-Kutusuz Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.comPny 1 TB XLR8 CS3040 M280CS3040-1TB-RB M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny 1 TB XLR8 CS3040 M280CS3040-1TB-RB M.2 PCI-Express 4.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny 1 TB XLR8 CS3040 M280CS3040-1TB-RB M.2 PCI-Express 4.0 SSD özelliklerini incele, 2.448,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLıan Lı Lancool Iı Mesh Performance X Mıd Atx Kasa Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Lıan Lı Lancool Iı Mesh Performance X Mıd Atx Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comNZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 26.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam siz indirimsevermişsiniz Bize denk gelmedi napalımBence çok pahalı
Bu parçaları yeni mi aldın ?O sistemi özelleştirdim ama bu klasmana ulaşamadan bu fiyatı geçti denemek ister misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emeğinize sağlık ama neredeyse tüm parçalar kargoya verildi şuanlık hepsinden memnunum keşke almasaydım diye düşünmedim bakalım ilerleyen süreç nasıl olacak.
Hocam siz indirimsevermişsiniz Bize denk gelmedi napalım
Evet çoğu kargoda, yeni satın aldımBu parçaları yeni mi aldın ?
Hayırlısı olsun o zaman dostum.Bu arada kimseyi hedef almadan şunu eklemek istiyorum, karşılaştırdığınız hazır sistemlerin gerçekten efektif olduğuna inansam onlardan birini tercih ederdim, kimse parasını saçmak istemez değil mi? Kolay kazanılmıyor elbette. Şöyle söyleyeyim, ben örnek olarak attığınız sistemlerde özelleştirmeye gidip 500 lira etmeyecek m2 ssd yi ( okuma yazma hızları rezalet olan ) 1 tb yapmak istediğimde şuan aldığım 2 tb lık ssd nin performansını vermeyecek ama en az onun kadar para isteyen bi ürün eklemek zorunda kalıyorum çünkü onların istediği ürünler dışına çıkıp özelleştirmek mümkün değil. Çoğu sistem 8x2 16 gb ee ben 32 gb tercih etmişim mesela hazır sistemde bunu denesem +2000 diyecek, demiyor mu? 6700xt koyuyor mesela sisteme ama gidip b450 anakart koyuyor, çalışmıyo mu çalışıyor ama neden tam performans almak yerine ucuza kaçıyosun ki? Sıvı soğutma eklemek istiyorum mesela stok soğutucu yetersiz, uğraşmıyım onlar takıp yollasın ben anlamam diyosun mesela, özelleştirip koyarken ederinden fazlasını ödüyorsun yine.
Ben piyasadaki çoğu hazır sistemin verimli olmadığını düşünenlerdenim. Belkide eski kafalıyım bilmiyorum yaşım 24 ama..
Örnek diye attığınız sistemleri özelleştirsem de bu sisteme ne fiyat olarak ne kalite olarak yaklaşamadım.
He bak indirim bekleseydim daha ucuza olur muydu? Evet olurdu.
Razer ekipman seçmeseydim olur muydu? Olurdu.
Ama o da benim zevkim işte napalım
İçimi döktüm bu şekilde, okuyan varsa bordoberelidir, iyi forumlar..
Evet çoğu kargoda, yeni satın aldım