280r v2 var mı bilmiyorum ama akakçeden bakın en ucuzuna https://www.teknosa.com/msi-mag-cor...XohFHPmmsPcjSceZDrxoCqAoQAvD_BwE&gclsrc=aw.dsMag Coreliquid 280R Sıvı Soğutucu
240R modelinde mi o sorun yaşanıyor yoksa genel mi? Eğer öyleyse bu 280R hem daha uygun hem sorunsuz diyebilir miyiz?
İnanın çok fazla hazır sisteme baktım inceledim ama kısıtlanmak hoşuma gitmiyor istedikleri dışında çıkamıyorum. Mesela attığınız sistemde 550 serisi anakart bakın artı kaç bin tl, ssd olsun sıvı soğutma olsun ram kapasitesi olsun ekleyince 27 bin lirayı geçiyor attığınız sistemdeSouthPaws 7600 | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
şunu alıp üstünde oynamayı bir deneseniz belki hoşunuza gider.
hocam sistemi alırsınız beğenmediklerinizi satar üstüne siz eklersiniz.yine 27 etmez bence.İnanın çok fazla hazır sisteme baktım inceledim ama kısıtlanmak hoşuma gitmiyor istedikleri dışında çıkamıyorum. Mesela attığınız sistemde 550 serisi anakart bakın artı kaç bin TL, ssd olsun sıvı soğutma olsun ram kapasitesi olsun ekleyince 27 bin lirayı geçiyor attığınız sistemde
Aklımda olan bir monitördü desteklemenize sevindim detaylı inceleyip sanırım bunu tercih edicem, teşekkür ederim
Hocam vallaha yapabiliyorsan şu özelliklerde yap alayım. Ekran kartı, ram, sıvı soğutma, m2 ssd aynı klasmanda olacak tabi, her şeyin en ucuzunu dayamıycan banaReis belki rx 6900 xt toplardın bana pahalı geldi.
Sizce böyle bir süreçle uğraşmak ne kadar doğru işin ticaretinde değilim ki, memurum oyun oynayıp zevk alıcam arada tasarım vs yapıcam. Kasıyor diye sinir krizi geçirmiycemhocam sistemi alırsınız beğenmediklerinizi satar üstüne siz eklersiniz.yine 27 etmez bence.
o rx 6900xt düştüğü zaman bi sistem toplamıştı derrati.Aklımda olan bir monitördü desteklemenize sevindim detaylı inceleyip sanırım bunu tercih edicem, teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam vallaha yapabiliyorsan şu özelliklerde yap alayım. Ekran kartı, ram, sıvı soğutma, m2 ssd aynı klasmanda olacak tabi, her şeyin en ucuzunu dayamıycan bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce böyle bir süreçle uğraşmak ne kadar doğru işin ticaretinde değilim ki, memurum oyun oynayıp zevk alıcam arada tasarım vs yapıcam. Kasıyor diye sinir krizi geçirmiycem