Öneri sistem topluyorum msı ekran kartı önerin

kardeşim allah akır fikir versin beyin yoksunusun galiba yukarda yazmışım 2500tl
1.Mesajı aynı anda attık. 2. Siz kimsiniz de hakaret ediyorsunuz 3.Her şeyi belirlemilsinniz hem mvidia hem msi 2500TL(sonradan söylediniz) E bize niye soruyorsunuz?

1.Mesajı aynı anda attık. 2. Siz kimsiniz de hakaret ediyorsunuz 3.Her şeyi belirlemilsinniz hem mvidia hem msi 2500TL(sonradan söylediniz) E bize niye soruyorsunuz?
Bu mesajın haklılık payı %100

EnverPasha öncelikle burası bir forum ayrıca ben sana demedim başka adama dedim üstüne alınmışsın

tamam kardeşim buraya laf atmaya ve eleştirmeye geldiyseniz yanlış yere gelmişsiniz atv de müge anlı var

EnverPasha öncelikle burası bir forum ayrıca ben sana demedim başka adama dedim üstüne alınmışsın
Forumda nasıl davranması gerektiğini bilmeyen sizsiniz ayrıca o hakaret bana sizin sadece marka yazarak kart istediğiniz için bende gidip en iyisini attım (kinaye amaçlı) o kişiyse beni alıntılamıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,238
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri