Nası sponsorsponsor
Nası sponsorsponsor
Raporladım uygunsuz dilden. 2500tl ye 1660ti var Palit in.kardeşim allah akır fikir versin beyin yoksunusun galiba yukarda yazmışım 2500tl
msı anakart tercih etme nedenim soğutucusu var ve ryzen 2000 serisi işlemci ile uyumlu bkz.(r5 2600)Msi anakartlar yavaş açılmaya sebep oluyor diyordu satın alan biri
1.Mesajı aynı anda attık. 2. Siz kimsiniz de hakaret ediyorsunuz 3.Her şeyi belirlemilsinniz hem mvidia hem msi 2500TL(sonradan söylediniz) E bize niye soruyorsunuz?kardeşim allah akır fikir versin beyin yoksunusun galiba yukarda yazmışım 2500tl
şakasına yazdımNası sponsor
Uygunsuz dilden rapor edildi, merak etmeyin.1.Mesajı aynı anda attık. 2. Siz kimsiniz de hakaret ediyorsunuz 3.Her şeyi belirlemilsinniz hem mvidia hem msi 2500TL(sonradan söylediniz) E bize niye soruyorsunuz?
Bu mesajın haklılık payı %1001.Mesajı aynı anda attık. 2. Siz kimsiniz de hakaret ediyorsunuz 3.Her şeyi belirlemilsinniz hem mvidia hem msi 2500TL(sonradan söylediniz) E bize niye soruyorsunuz?
Çok komikti.şakasına yazdım
EnverPasha öncelikle burası bir forum ayrıca ben sana demedim başka adama dedim üstüne alınmışsın1.Mesajı aynı anda attık. 2. Siz kimsiniz de hakaret ediyorsunuz 3.Her şeyi belirlemilsinniz hem mvidia hem msi 2500TL(sonradan söylediniz) E bize niye soruyorsunuz?
Ben ne yaptım peki de bana diyorsun?EnverPasha öncelikle burası bir forum ayrıca ben sana demedim başka adama dedim üstüne alınmışsın
Forumda nasıl davranması gerektiğini bilmeyen sizsiniz ayrıca o hakaret bana sizin sadece marka yazarak kart istediğiniz için bende gidip en iyisini attım (kinaye amaçlı) o kişiyse beni alıntılamıştıEnverPasha öncelikle burası bir forum ayrıca ben sana demedim başka adama dedim üstüne alınmışsın
Ayn ya ben de Envere deyo sandımBen ne yaptım peki de bana diyorsun?