- Konu Sahibi Konu Sahibi
sen bana son çıkan rtx serisini önermiştin reis hll et kızdım biraz (20k ekran kartı) halbuki ben senden 2500 tl ve msı ekran kartı önerdimBen ne yaptım peki de bana diyorsun?
sen bana son çıkan rtx serisini önermiştin reis hll et kızdım biraz (20k ekran kartı) halbuki ben senden 2500 tl ve msı ekran kartı önerdimBen ne yaptım peki de bana diyorsun?
Ben sana yazmadım arkadaşa yazdım.sen bana son çıkan rtx serisini önermiştin reis hll et kızdım biraz (20k ekran kartı) halbuki ben senden 2500 TL ve msı ekran kartı önerdim
lan noluyo **Ben sana yazmadım arkadaşa yazdım.
Bana dedi zaten alıntı özelliğini çağanın zannettiiAyn ya ben de Envere deyo sandım
forumu açan benimtamam sakinleşin krdşm
Mesaj otomatik birleştirildi:
lan noluyo **
tamam kardeşim yeni forum açıcam sizinle uğraşamamKonuyu açan vatandaşın takındığı üsluba ve konunun başlığına bakınca insanın yardımcı olası gelmiyor. '' Msı ekran kartı önerin. '' (Hemen) (!)
Aynen öyle.Bana dedi zaten alıntı özelliğini çağanın zannettii
Zaten bende ondan ve bilgi eksikliğinden emredersiniz diyip RTX 3090 attımKonuyu açan vatandaşın takındığı üsluba ve konunun başlığına bakınca insanın yardımcı olası gelmiyor. '' Msı ekran kartı önerin. '' (Hemen) (!)
Yeni forum açacaksın. Zenginiz bayaforumu açan benim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam kardeşim yeni forum açıcam sizinle uğraşamam
Fark ettim. Emredersiniz kısmı ayrıca hoşuma gitti.Zaten bende ondan ve bilgi eksikliğinden emredersiniz diyip RTX 3090 attım