Ekran 2'K Hocam 144hzİşlemci 3080 için 1080p de güçsüz kalıyor oyunları 1080p üstü oynaman lazım veya işlemci değiştirmen lazım ddr5 ile alakalı bir durum yok
Ekran 2'K Hocam 144hz
Hocam Ultra ayarlar, Dlss Quality 2'K da oynuyorum, en yüksek ayarlar hatta max ama bence yine de değerler bu olmamalı ya?Hocam sistemin 2k için yeterli. 3080den bu nesilde çıkma bence. Bir sonraki nesilde değiştirmen daha mantıklı olur.
Hocam Ultra ayarlar, Dlss Quality 2'K da oynuyorum, en yüksek ayarlar hatta max ama bence yine de değerler bu olmamalı ya?
İşte ben de diyorum ki acaba kartın benden önceki sahibi Oc yaptı da ısınmasın diye değerlerini mi düşürdü, bu durumu nasıl kontrol ederiz, örneğin kart modelinin tam değerleri belli sitesinde, bir programla kıyaslama durumu var mıdır?
Hocam dediğin gibi oc ayarı ile alakalı olabilir youtubedan 3080 optimal ayarları ile ilgili videolar izleyerek ayar değiştirmeyi deneyebilirsin. Ekrankartı nvidia kullanmadığım için hakim değilim. Umarım kartın eski sahibi mining yapıp karta hasar vermemiştir. 3080 bu iş için kullanılan bir kart bildiğim kadarıyla.Hocam Ultra ayarlar, Dlss Quality 2'K da oynuyorum, en yüksek ayarlar hatta max ama bence yine de değerler bu olmamalı ya?
İşte ben de diyorum ki acaba kartın benden önceki sahibi Oc yaptı da ısınmasın diye değerlerini mi düşürdü, bu durumu nasıl kontrol ederiz, örneğin kart modelinin tam değerleri belli sitesinde, bir programla kıyaslama durumu var mıdır?
Hogwarts Legacy ise hak getire, yer yer Fps Dropları yiyorum, bazen 45, bazen 60, bazen 15 filan değişik, Legacy de Optim sorunundan dolayı böyle ama Cyberpunk u bilemiyorum, orj Cyberpunk da fps 45 leri görüyor ama phantom liberty de 30-25 ler...
Hocam dediğin gibi oc ayarı ile alakalı olabilir youtubedan 3080 optimal ayarları ile ilgili videolar izleyerek ayar değiştirmeyi deneyebilirsin. Ekrankartı nvidia kullanmadığım için hakim değilim. Umarım kartın eski sahibi mining yapıp karta hasar vermemiştir. 3080 bu iş için kullanılan bir kart bildiğim kadarıyla.
Bana bu konuda yardımcı olabilir misin hocam ya?Bu ekran kartında ya RT açıktır overdrive modu Felan yada ekran kartı ayarları FPS klidi falan vardır en son ihtimal kartda hasar olabilir