Bana bu konuda yardımcı olabilir misin hocam ya?
Olabilirim size seçenekler sunacağım ona göre kendiniz yaparsınız biraz bekleyin 5 dakika sonra yazıyı yazıp atacağım
Bana bu konuda yardımcı olabilir misin hocam ya?
Kardeşim oyun ayarlarından RT overdrive kapat. 4090'ı bile zorlayan bir ayar o.Bana bu konuda yardımcı olabilir misin hocam ya?
Hocam şuan nöbetteyim, bi 1 saat sonra atsam bana yazabilir misiniz özelden direkt ss atayım bi değerlendirsek ya?Kardeşim oyun ayarlarından RT overdrive kapat. 4090'ı bile zorlayan bir ayar o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak yukarıda video paylaştım. 4070 ile neredeyse birebir aynı güçte 3080. Ondaki ayarları birebir yapıp FPS değerlerini karşılaştır. DLSS ve Frama generation açıkken 4070 biraz daha yüksek olabilir. Ona göre kıyasla bir sorun olmadığını gör.
Hocam şuan nöbetteyim, bi 1 saat sonra atsam bana yazabilir misiniz özelden direkt ss atayım bi değerlendirsek ya?
@Amanita
@VLR`Legasov?
Bak 4070 bile RT overdrive dlss quality'de 40 FPS civarı alıyor. Yani oyun içi ayarlarını düzeltirsen FPS sıkıntın olmaz. 2k için 3080 FAZLASIYLA YETER ve VRAM sorunu da yok.
40' lerde Dlss 3.5 Var ama hocam..
Yani? Güzel kardeşim lütfen Ray tracing kapat 1440P +60 FPS ultrada rahat oynarsın. Sorunun ayarlarınla alakalı kartınla değil.40' lerde Dlss 3.5 Var ama hocam..
Yani? Güzel kardeşim lütfen Ray tracing kapat +60 FPS ultrada rahat oynarsın. Sorunun ayarlarınla alakalı.
Yardım edecek bir şey yok çünkü arkadaşın bir sorunu yok. Upgrade istiyorsa RTX 4080 alsın keyfine baksın. İşlemcisini de 5800x3d ile değiştirsin tamam.Şuan dışardaymış size özelden sohbete aldım müsait olduğu zaman beraber yardımcı oluruz.
Yardım edecek bir şey yok çünkü arkadaşın bir sorunu yok. Upgrade istiyorsa RTX 4080 alsın keyfine baksın. İşlemcisini de 5800x3d ile değiştirsin tamam.
Kartın değerlerinde de sorun yok. Ventus modeline göre sıcaklıkları iyi.Bazı ayarlar açık kalmış anlaşılan veya ne işe yaradığını bilmiyor olabilir 2. el kart almış belki kart'da sorun var şuan foto atsın anlarız
Kartın değerlerinde de sorun yok. Ventus modeline göre sıcaklıkları iyi.