R raisyx 80+ Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ege berk Kabat Dün, 17:50 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Ben bişey söylesem "vur dedim öldürdün" felan diyeceğin için bir şey söyleyemem Devamı için tıklayın... kutusu faturası mevcut durumda sadece oyun için ve günlük işlerde kullanıldı piyasadakiler gereksiz pahalı gibi geldi ben 2kya okeyim
Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Ben bişey söylesem "vur dedim öldürdün" felan diyeceğin için bir şey söyleyemem Devamı için tıklayın... kutusu faturası mevcut durumda sadece oyun için ve günlük işlerde kullanıldı piyasadakiler gereksiz pahalı gibi geldi ben 2kya okeyim
Mantıklı Kanks Aferim 80+ Silver Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3,923 Dün, 18:58 #15 raisyx yazmış: kutusu faturası mevcut durumda sadece oyun için ve günlük işlerde kullanıldı piyasadakiler gereksiz pahalı gibi geldi ben 2kya okeyim Devamı için tıklayın... Harbi 3 bine satanlar ne yaşıyor acaba, birisi 1650 yapmış son fiyatı
raisyx yazmış: kutusu faturası mevcut durumda sadece oyun için ve günlük işlerde kullanıldı piyasadakiler gereksiz pahalı gibi geldi ben 2kya okeyim Devamı için tıklayın... Harbi 3 bine satanlar ne yaşıyor acaba, birisi 1650 yapmış son fiyatı