islemciyi 3600 yaparsam sogutucu almam gerekir mi anca 3-4 ay sonra sogutucu alabilirim o zamana kadar götürür müSistem guzel ama Islemciyi 3600 yapsaydin daha iyi olur
Götürür fanları sona verirsin.islemciyi 3600 yaparsam sogutucu almam gerekir mi anca 3-4 ay sonra sogutucu alabilirim o zamana kadar götürür mü
sistemin fiyatı uygun mudurİşlemciyi 3600 yap fiyat farkı az zaten o kasanın hava akuşu yok diyebiliriz dark guardian al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Götürür fanları sona verirsin.
ben 144hz aoc monitor kullanacaktım ama fazla mı gelir bu sistembenzer bir sistemi 1080 p oyunculuk dusundugum ıcın lı 5600 xt ile kurdum cunku 2k monıtorler asırı pahalı ve ben 1080 p monitör tercih ettim. Gayet güzel bir sistem ramlerini yazmamışsın , işlemncin keşke 3600 olsaydı bu arada sen hangi monitörü kullanacaksın
Yoo iyidir uzun süre idare eder.ben 144hz aoc monitor kullanacaktım ama fazla mı gelir bu sistem
kardeşim 5700 xt alıyorsan 2 k sistemi kurmussun demektir bence onun hakkı güzel bir 2 k monitördür ama senin bileceğin işben 144hz aoc monitor kullanacaktım ama fazla mı gelir bu sistem
sistem kazık dediniz almayayım mı baska ne onerirsiniz bu fiyataYoo iyidir uzun süre idare eder.
5600xt pulse mi ekran kartın senin memnun musunkardeşim 5700 xt alıyorsan 2 k sistemi kurmussun demektir bence onun hakkı güzel bir 2 k monitördür ama senin bileceğin iş
3600 ile akakçeden topla daha ucuza gelir.sistem kazık dediniz almayayım mı baska ne onerirsiniz bu fiyata
taksit yapacagım icin tek siteden almam gerekiyor3600 ile akakçeden topla daha ucuza gelir.