Sistem yenilemek mi , Hazır başka bir sisteme yönelmek mi ?

furina

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhabalar elimde eski bir sistem var aşağıya özelliklerini yazıyorum, sizce bunda nasıl bir iyileştirme yapabilirim , malum hazır yeni sistemler çok pahalı , bütçem 4-5k civarında var. Önerilerinize açığım
İşlemci : AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor, 3500 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci
Anakart : ASUS M5A78L-M LX3
Ekran kartı : 1050ti
SSD : 240 +120 / 2 adet
Ram : DDR3/ 8GB DUAL / Kingston

Ekstra bilgi gerekliyse yazabilirim bakıp, donanımsal olarak pek anlamıyorum sistemden, sistem işlemci gerektiren kısımlarda ağır kalıyor , ama onu değiştirdiğim zaman bağıl olarak anakart ve ramde değişmesi gerekiyor sanırım.
4-5k bütçe ile bu sisteme ne ekleyebilirim veya yeni başka hazır sistemlere mi yöneleyim ? Dış kasam da çok eski kasa da eklenebilir sisteme.

Merhabalar elimde eski bir sistem var aşağıya özelliklerini yazıyorum, sizce bunda nasıl bir iyileştirme yapabilirim , malum hazır yeni sistemler çok pahalı , bütçem 4-5k civarında var. Önerilerinize açığım
İşlemci : AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor, 3500 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci
Anakart : ASUS M5A78L-M LX3
Ekran kartı : 1050ti
SSD : 240 +120 / 2 adet
Ram : DDR3/ 8GB DUAL / Kingston

Ekstra bilgi gerekliyse yazabilirim bakıp, donanımsal olarak pek anlamıyorum sistemden, sistem işlemci gerektiren kısımlarda ağır kalıyor , ama onu değiştirdiğim zaman bağıl olarak anakart ve ramde değişmesi gerekiyor sanırım.
4-5k bütçe ile bu sisteme ne ekleyebilirim veya yeni başka hazır sistemlere mi yöneleyim ? Dış kasam da çok eski kasa da eklenebilir sisteme.
hocam isterseniz bu sistemi satip xbox series s te alabilirsiniz

İşlemci olarak Fx 8300 olan işlemciyle bu sistemden 4-5 tane bilgisayar topladıydım.
Kendim de kullandım fakat sonrada rx 570 ile kartı yükselttim yükseltince zaten aradaki farkı hissettim ve bir dahada yükseltme yapmadım çünkü yetti. Benim kendi tavsiyem satmama tarafı olarak işlemci ve ram takviyesi yaparsan seni götürecektir.

ekran kartını satıp parçaları satıp yeni ssistem bence daha mantıklı

hocam isterseniz bu sistemi satip xbox series s te alabilirsiniz
Hocam sistem eski bir sistem ne kadar para yapar ki ?
İşlemci olarak Fx 8300 olan işlemciyle bu sistemden 4-5 tane bilgisayar topladıydım.
Kendim de kullandım fakat sonrada rx 570 ile kartı yükselttim yükseltince zaten aradaki farkı hissettim ve bir dahada yükseltme yapmadım çünkü yetti. Benim kendi tavsiyem satmama tarafı olarak işlemci ve ram takviyesi yaparsan seni götürecektir.
Önerileriniz var mıdır ?
ekran kartını satıp parçaları satıp yeni ssistem bence daha mantıklı
Hocam fiyatlar konusunda fikriniz var mı ortalama bu sistem ne kadar para eder?

Hocam sistem eski bir sistem ne kadar para yapar ki ?

Önerileriniz var mıdır ?

Hocam fiyatlar konusunda fikriniz var mı ortalama bu sistem ne kadar para eder?
hocam fiyat konusunda 4.5 5k ya satmayi deneyin satabilirseniz series s alin en manitklisi bu olucaktir

Hocam işlemci, ram ve anakart ne ekleyebilirim ben bu sisteme?

Geri