furina
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Merhabalar elimde eski bir sistem var aşağıya özelliklerini yazıyorum, sizce bunda nasıl bir iyileştirme yapabilirim , malum hazır yeni sistemler çok pahalı , bütçem 4-5k civarında var. Önerilerinize açığım
İşlemci : AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor, 3500 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci
Anakart : ASUS M5A78L-M LX3
Ekran kartı : 1050ti
SSD : 240 +120 / 2 adet
Ram : DDR3/ 8GB DUAL / Kingston
Ekstra bilgi gerekliyse yazabilirim bakıp, donanımsal olarak pek anlamıyorum sistemden, sistem işlemci gerektiren kısımlarda ağır kalıyor , ama onu değiştirdiğim zaman bağıl olarak anakart ve ramde değişmesi gerekiyor sanırım.
4-5k bütçe ile bu sisteme ne ekleyebilirim veya yeni başka hazır sistemlere mi yöneleyim ? Dış kasam da çok eski kasa da eklenebilir sisteme.
İşlemci : AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor, 3500 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci
Anakart : ASUS M5A78L-M LX3
Ekran kartı : 1050ti
SSD : 240 +120 / 2 adet
Ram : DDR3/ 8GB DUAL / Kingston
Ekstra bilgi gerekliyse yazabilirim bakıp, donanımsal olarak pek anlamıyorum sistemden, sistem işlemci gerektiren kısımlarda ağır kalıyor , ama onu değiştirdiğim zaman bağıl olarak anakart ve ramde değişmesi gerekiyor sanırım.
4-5k bütçe ile bu sisteme ne ekleyebilirim veya yeni başka hazır sistemlere mi yöneleyim ? Dış kasam da çok eski kasa da eklenebilir sisteme.