Talha Aktaş
80+
Sürücüler güncel mi? Onunda etkisi olcaktır.Hersey normal aga hic bi sorun yok ayarlar en dusukte isi degerleri normal en iyisi amdye gecmek
Sürücüler güncel mi? Onunda etkisi olcaktır.Hersey normal aga hic bi sorun yok ayarlar en dusukte isi degerleri normal en iyisi amdye gecmek
Casper 400w eski aga powerimGüç kaynağınızın marka modeli nedir ?
750Ti 4 GB diye bir model yok maalesef.Ekran kartınız CS GO için yeterli, PSU marka model nedir?Gtx 750 ti 4 gb kullanicisiyim ekran karti aynen guzel ama bende i7 3770 var bende ayni sorunu yasiyorum nerdeyse
1 ay olmadi format attim yeniden kurdum. Dunde ekran kartini komple kaldirip tekrar kurdum duzeldi biraz ama istenilen performansin yanindan bile gecmiyoSürücüler güncel mi? Onunda etkisi olcaktır.
Driverlar güncel mi ?Casper 400w eski aga powerim
Hersey guncel aga hic bi sorun yok 3 tane konu actim eger bakabiliyosan actigim konulara bi bak. Herseyin fotorafini attim degerlerin felanDriverlar güncel mi ?
Link atarsan bir göz gezdireyim.Hersey guncel aga hic bi sorun yok 3 tane konu actim eger bakabiliyosan actigim konulara bi bak. Herseyin fotorafini attim degerlerin felan
bendede vardı o sorun ghz sabitledim nasıl yaptığımı sorma bende bilmiyorumİ7 3770 islemci
Gtx 750 ti 4 gb 128 bit
8 gb ram
100 fps goruyorum ama ani dususler oluyor.
Ayarlar en dusukte nabtiysam cozemedim bende 2-3 gundur onla ugrasiyorum
Reis banada bul bi dusun yoksa giricek bana 2.500-3.000 lira sistem alicam yoksabendede vardı o sorun ghz sabitledim nasıl yaptığımı sorma bende bilmiyorum
zor değil biraz bilirsen yaparsın şuanda 100 fps falan alıyorum eskiden 80fps te aniden 4 10 fps e düşüyordu çözdüm mutluyum
Link atarsan bir göz gezdireyim.
Link atarsan bir göz gezdireyim.
Ayarlarını ss olarak atabilirmisin?Hmm. Aldığım FPS 15-60 arası. Oyun içi ayarlarım en düşükte.
Pek gerek yok aldığı FPS'ler çok normal.Ayarlarını ss olarak atabilirmisin?
Kankam ayarlada aşağıya doğru in bir ayar var onu kapatman lazım ben 70 fps alıyorum 2 çekirdekli işlemci 1 gb 128 bit ekran kartı ile 720 p de dust 2 mapindeHerkese iyi akşamlar. CS:GO oyununda sistemimin yeterli olmasına rağmen nedense düşük FPS alıyorum. Sorunu bir türlü çözemedim. Lütfen yardımcı olun...
Sistem:
İslemci: İntel İ5 2400 (2.Nesil)
Ekran Kartı: Nvidia GT 730
Ram: 8GB
Değil.Pek gerek yok aldığı FPS'ler çok normal.
Neye güldün?Pek gerek yok aldığı FPS'ler çok normal.