Sistem Yükseltme Tavistesi

Mayki

80+
Reaksiyon skoru
9
İşlemci = AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor 4.20 GHz

Anakart = Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart

Bellek = Team T-Force Vulcan Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16

Ekran Kartı = PNY GeForce RTX 3050 8GB XLR8 DDR6 128Bit Ekran Kartı

SSD = James Donkey JD480 480GB 3D Nand 2.5" 510MB/480MB/sn SSD Disk

psu ne

ve ssd herhalde cok kotu 510 480 sata buyuk ıhtımalle ılk once bı m2 alıp sonra psu da uygunsa ekran kartı yukseltılebılır ıslemcı sogutucun nedır bu arada

psu ne

ve ssd herhalde cok kotu 510 480 sata buyuk ıhtımalle ılk once bı m2 alıp sonra psu da uygunsa ekran kartı yukseltılebılır ıslemcı sogutucun nedır bu arada
ssd değiştirdim sandisk var suan psu da kasa ıle beraber Corsair Carbide Spec-Delta RGB 650W 80 Plus Bronze ATX Mid-Tower Kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu ne

pek anlamıyorum işlemcim nasıl idare eder mi sogutucu fan var borulu alsam faydası olur mu

ssd değiştirdim sandisk var suan psu da kasa ıle beraber Corsair Carbide Spec-Delta RGB 650W 80 Plus Bronze ATX Mid-Tower Kasa
tamam yukseltmek ıstıyorsan m2 ssd alman lazım sata ssdd degıl

pek anlamıyorum işlemcim nasıl idare eder mi sogutucu fan var borulu alsam faydası olur mu
stok sogutucu mu var ustunde

fan var sadece

m2 aldıgım zaman format atmam gerekıyor mu

sıstemın fotograffını eklermısın

evet wındwosu onu kuracagın ıcın format atman da gereklı
sıstem bu pek musait değilim anca bu kadar cekebıldım 2022 de almıstım bırde sımdı farkettım ekran kartı fanı donmuyor sıkıntı cıkarır mı?

Ekler

• WhatsApp Image 2026-01-24 at 00.34.31.webp
    WhatsApp Image 2026-01-24 at 00.34.31.webp
    199.5 KB · Hit: 19
sıstem bu pek musait değilim anca bu kadar cekebıldım 2022 de almıstım bırde sımdı farkettım ekran kartı fanı donmuyor sıkıntı cıkarır mı?
tamam işlemcinde stok fan ekran kartıının fanının donmemesı ısındırır kartı yanı sıkıntı cıkartır

senın toplam ne kadar bütcen var

şuanlık pek bi bütçem yok ama öneri verirsen yavas yavas hallederım
sisteminde cok eksık var
işlemci sogutucu lazım
ekran kartının fanı calısmıyormus
m2 ssd lazım
hangısını desem bılemedım

butce bılmedıgım ıcın onerı de yapamıyorum ilk olarak bi işlemci sogutucu al bence sonra ekran kartını yukseltebılıyorsan yukselt sonra bı tanede m2 ssd al

butce bılmedıgım ıcın onerı de yapamıyorum ilk olarak bi işlemci sogutucu al bence sonra ekran kartını yukseltebılıyorsan yukselt sonra bı tanede m2 ssd al
orta düzeylerde ekran kartı ne önerırsın

bu sogutucu yeterlımdır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,014
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri