Neler Yeni

Sistemde Çözemediğim Durum

Dostlar selam, ben FIRAT

Aşağıda gördüğünüz gibi sistemim bu şekilde. CyberPunk 2077 Phantom Liberty de belli bir müddet oynadıktan sonra 15-20 dk ara ara fps dropları alıyorum, dlss quality ultra 2k da ayarlar, 30-35 fps alırken bir anda 19 fps- 15 fps takılmalar yaşıyorum, böyle 5-10 dakika takıla takıla ilerliyorum. Afterburner dan kontrol ettiğimde 10 gb ekran kartımın 9500 mhz gibi gösteriyor ara ara 9235 küsür mhz lere çıktığını görüyorum, kanaatim vram yetmediği yönünde, işlemci- işlemci sıcaklıkları gayet normal fakat durum hakkında fikri olan var mı?
Oyunla ilgili problem olabilir mi acaba?

hogwarts legacy oyununda olduğu gibi olabilir mi? optimize sorunları filan?

buğra67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
buğra taşdemir
Ekran kartın fazla ısındığı için performansını düşürüyor olabilir

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar selam, ben FIRAT

Aşağıda gördüğünüz gibi sistemim bu şekilde. CyberPunk 2077 Phantom Liberty de belli bir müddet oynadıktan sonra 15-20 dk ara ara fps dropları alıyorum, dlss quality ultra 2k da ayarlar, 30-35 fps alırken bir anda 19 fps- 15 fps takılmalar yaşıyorum, böyle 5-10 dakika takıla takıla ilerliyorum. Afterburner dan kontrol ettiğimde 10 gb ekran kartımın 9500 mhz gibi gösteriyor ara ara 9235 küsür mhz lere çıktığını görüyorum, kanaatim vram yetmediği yönünde, işlemci- işlemci sıcaklıkları gayet normal fakat durum hakkında fikri olan var mı?

Sıcaklık değerlerini paylaşırmısın

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Yusuf
Dostlar selam, ben FIRAT

3080 ve 5600x'de 35 fps mi?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Yusuf
Evet hocam, 2k ultra ayarlar dlss quality de ama.. Nedir durum sizce?
ray tracing falan açık mı? 35 pek normal gelmedi özellikle dlss olmasına rağmen. he birde kartı ikinci el mi aldınız sıfır mı?

ray tracing falan açık mı? 35 pek normal gelmedi özellikle dlss olmasına rağmen. he birde kartı ikinci el mi aldınız sıfır mı?
RT Açık, hepsi max da, kaliteye önem veren bir insanım... kart ikinci el evet..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,158
Üyeler
167,792
Son üye
kuzey10
Top Bottom