Grafik hataları ve ardından mavi ekran alıyorum oyunda. O yüzden güç tasarrufuna çektim zaten.Direkt sistemi dengeli veya yüksek performansa alın işkence çekmemek için
Konu açın ve minidump dosyası paylaşınGrafik hataları ve ardından mavi ekran alıyorum oyunda.
CPU kendini 800Mhz'e sabitlediği için normal, %100 yükte stok fan ile 85'i görür o.CPU'nun %100 kullanım da 40 dereceyi geçmemesine mi şaşırayım,
CPU'nun %100 kullanım da 7W güç tükettiğine mi şaşırayım,
GPU'nun %0 kullanıldığına mı şaşırayım,
Bilemedim.
Aldığınız hataları yeni bir konu açıp çözmeye çalışın yoksa bu durum gayet normalGrafik hataları ve ardından mavi ekran alıyorum oyunda. O yüzden güç tasarrufuna çektim zaten.
Konu açmıştım. Sistem çat diye kapanıyor overclock settings failed falan bir yazı çıkıyor bıosu sıfırlıyor. Sorun şu ki OC yok sistemdeKonu açın ve minidump dosyası paylaşın
82 dereceyi geçmeye başlayınca grafik hataları başlıyor zaten. Şuan sorunu çözdüm diyordum ta ki değerlere bakana kadarCPU kendini 800Mhz'e sabitlediği için normal, %100 yükte stok fan ile 85'i görür o.
Tamam tekrar açın minidump paylaşınKonu açmıştım. Sistem çat diye kapanıyor overclock seyrini failed falan bir yazı çıkıyor bıosu sıfırlıyor. Sorun şu ki OC yok sistemde
Hem minidump almayı bilmiyorum hem de sistemi 80-90 derecelere ısıtıp riske atmak istemiyorum, çok ısınınca oluyor sorun. Geçmişe dönük bakılıyorsa bakarım ama.Tamam tekrar açın minidump paylaşın
Sorunu öyle yada böyle çözmen lazım
Hem minidump almayı bilmiyorum hem de sistemi 80-90 derecelere ısıtıp riske atmak istemiyorum, çok ısınınca oluyor sorun. Geçmişe dönük bakılıyorsa bakarım ama.
Sistemi yüksek performansa aldım stres testi açayım dedim oyunda uzun sürüyor hatanın olması. Sistem çat diye kapandı direkt (mavi ekran yemedim direkt kapandı) minidump dosyası gözükmüyor şuan klasörde.Sana yolu gösteriyorum beni dinleyip dinlememek yine sana kalmış ben 1 defa konuşurum.Rehber - Minidump dosyaları nerededir nasıl paylaşılır?
Masaüstüne 1 adet klasör oluşturuyoruz. İsmi önemli değil. C:\Windows\Minidump yoluna gidiyoruz. Buradaki bütün dosyaları oluşturduğumuz klasöre atıyoruz. Klasörü rar veya zip'in içine atıyoruz. Dosya Upload sitelerinin birine rar veya zip uzantılı arşiv dosyamızı yükleyip paylaşıyoruz. (Örn...forum.donanimarsivi.com
800mhz 30 fps de oyun oynamaya devam et iyi akşamlar
Sıcaklıklarada bakaydın keşkeSistemi yüksek performansa aldım stres testi açayım dedim oyunda uzun sürüyor hatanın olması. Sistem çat diye kapandı direkt (mavi ekran yemedim direkt kapandı) minidump dosyası gözükmüyor şuan klasörde.
98 falan görmüştüm geçen hafta hatayı test etmek için ilk denediğimde ama şimdi bakmadım.Sıcaklıklarada bakaydın keşke