Neler Yeni

Yardım Sistemde darboğaz var ama sorun hangisinde bilmiyorum

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Ama ayarlardan GPU etkileyenleri full CPU etkileyenleri en düşüğe çektim ayrıca DLSS quality modunda. Fakat bazı videolarda görüyorum 99 sabit kullanım alıyorlar.
ekran kartını kullansın istiyorsan ekran kartını zorlaman gerekli ayarları en kaliteliye çek dlss kapat birde öyle test et

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle zaten hocam
oynadığın oyun ekran kartı kullanmaz sa işlemci kullanırsa sorun yok dar boğaz olsun önemli olan drop girmemesi giriyorsa driver larını güncelle

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
oynadığın oyun ekran kartı kullanmaz sa işlemci kullanırsa sorun yok dar boğaz olsun önemli olan drop girmemesi giriyorsa driver larını güncelle
Hocam ekran kartı kullanmaz işlemci kullanırsa sorun yok darboğaz olsun ne demek FPS oyunlarında avg fps çok önemli ben 100 alacağım yerde 60 70 neden alıyorum mesela.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Hocam ekran kartı kullanmaz işlemci kullanırsa sorun yok darboğaz olsun ne demek FPS oyunlarında avg fps çok önemli ben 100 alacağım yerde 60 70 neden alıyorum mesela.
hocam anakartın a320 ve işlemcin ryzen 5 3500 bu işlemciye 1660ti gider bana sorucak olursan şu anda minimum 3600 alman gerek ama alıcak olursan 5600 al l3 ön belleği 32mb ve birçok online fps oyunda fps daha fazla alırsın ilk işin o işlemciyi satıp yeni işlemci almak olmalı arkadaşımda 2060 var o ryzen 7 2700x kullanıyor sorun yok onda ama artık oda memnun değil işlemciden 5600 almak istiyor

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Hocam kayıt alınca 99 olacağını sanmıyorum ayrıca yayıncılar genelde kaydı farklı PC üzerinden alır, 99 o şekilde olacaksa ben her maçı kayıt alırım yani dert değil.
Kayıt alıcaksın da kullanım 99 olsun ne olacak kayıtta fps düşecek hocam mantıksız düşünüyorsun umarım anlatabilmişimdir kullanım 99 olucak kayıtta fps artmayacak bu kadar takılma bu konuya

Hocam kayıt alınca 99 olacağını sanmıyorum ayrıca yayıncılar genelde kaydı farklı PC üzerinden alır, 99 o şekilde olacaksa ben her maçı kayıt alırım yani dert değil.
Yayıncılarda farklı pcden kayıt alıyor çünkü kullanım artsa da fos düşüyor kayıtta bahsettiğiniz kullanım uçuk kaçık bişey değil 99 olunca da fps 60 dan 100 olmayacak

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Kayıt alıcaksın da kullanım 99 olsun ne olacak kayıtta fps düşecek hocam mantıksız düşünüyorsun umarım anlatabilmişimdir kullanım 99 olucak kayıtta fps artmayacak bu kadar takılma bu konuya

Yayıncılarda farklı pcden kayıt alıyor çünkü kullanım artsa da fos düşüyor kayıtta bahsettiğiniz kullanım uçuk kaçık bişey değil 99 olunca da fps 60 dan 100 olmayacak
Hocam ben derdimi tam anlatamıyorum sanırım ya, ekran kartı kullanmadığı için FPS düşük şuan demek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,321
Üyeler
164,475
Son üye
aloneadam
Top Bottom