Arkadaşlar merhaba bir sistem topladım her şey sıfır işlemciyi 2. el almıştım ve ekran kartını da bugün aldım rx 6600 herşeyi topladım ama TV'ye bağlayınca sinyal yok hatası alıyorum ekran kartına bağladım hdmi'i fanlar da dönüyor nasıl çözerim
pc çalışıyor mu.Arkadaşlar merhaba bir sistem topladım her şey sıfır işlemciyi 2. el almıştım ve ekran kartını da bugün aldım rx 6600 herşeyi topladım ama TV'ye bağlayınca sinyal yok hatası alıyorum ekran kartına bağladım hdmi'i fanlar da dönüyor nasıl çözerim
Fanları falan dönüyorpc çalışıyor mu.
İşlemci ekran kartı Psu fanı dönüyorpc çalışıyor mu.
Ekran kartını güç kablolarını iyi oturtdun mu. Tvde display modu açıp deneFanları falan dönüyor
Evet oturttum ama ekran kartı hafif sağa sola oynuyor displayi deneyeyim 1 dkEkran kartını güç kablolarını iyi oturtdun mu. Tvde display modu açıp dene
Anakartın yeni ise sistemde arıza varsa kırmızı ışık yanar. Anakart çevresindeFanları falan dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci ekran kartı Psu fanı dönüyor
Olmadı hocamEkran kartını güç kablolarını iyi oturtdun mu. Tvde display modu açıp dene
Hiç ışık yok bios da güncel niye açılmıyor anlamadımAnakartın yeni ise sistemde arıza varsa kırmızı ışık yanar. Anakart çevresinde
Kasanın içinin resmini paylaaşbilir misinOlmadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç ışık yok bios da güncel niye açılmıyor anlamadım
ssd nerdeBu şekilde uzay montaj
Ekran kartının yanında mavissd nerde![]()
Dostum görüntüde okey. Kırmızı ışık yanmıyorsa arıza yoktur. Bİrşeyi yanlış yapıyorsundur. Ram çıkar tak. Ekran kartının güç kablosunu değiştir. Tvdeki hdmi başka giriş varsa ordan deneEkran kartının yanında mavi
Başka aklıma gelen yok. Ekran kartı sorunlu diyecem ama paramgüvende satıyorsa sorun çok nadir olur.Ekran kartının yanında mavi