Neler Yeni

Sistemdeki tüm rgb parçalarını birlikte çalıştırma konusunda yardımcı olur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
yasin çakır
arkadaşar oncelikle selamlar;
kullandığım anakartta rgb desteği var
sistemde rgb olan 2 parçam var
1. msi geforce gtx1660 super gaming x ekran kartı
-bunu msi kendi yazılımı olan dragon center mystic light kısmından kontrol edebiliyorum

2. Corsair carbide serisi spec-delta rgb fanlı kasa
-mystic light uzerınden kasa fanları gorunmuyor
-anakartın kendı yazılımı olan rgb fusion 2.0 kurdum buradan da ayarlayamadım

anakartımın marka modeli : gigabyte b450m s2h Rgb desteği var

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam kasadaki fanların RGB'lerini yazılım ile kontrol etmek istiyorsanız kasanızdaki fanların RGB kablosunu anakarta takmanız gerekiyor, sıkıntı burada işte. Anakartınızda 4 pinli olan ama tam RGB olmayan, çakma RGB diyeceğimiz bir giriş var. Bu girişe takacağınız RGB cihazı sadece 7 renk ile kontrol edebiliyorsunuz. Tamamiyle RGB destekleyen bir anakartınız olmuş olsa bile kasadaki fanların RGB'sini Mystic Light üzerinden kontrol edemezdiniz çünkü anakartınız MSI değil. Mystic Light yerine RGB FUSION ile kontrol etmeniz gerekiyor. Hepsini senkronize çalıştıramazsınız maalesef. Her şeyin aynı marka olması lazım böyle bir şey yapılabilmesi için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
yasin çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kasadaki fanların RGB'lerini yazılım ile kontrol etmek istiyorsanız kasanızdaki fanların RGB kablosunu anakarta takmanız gerekiyor, sıkıntı burada işte. Anakartınızda 4 pinli olan ama tam RGB olmayan, çakma RGB diyeceğimiz bir giriş var. Bu girişe takacağınız RGB cihazı sadece 7 renk ile kontrol edebiliyorsunuz. Tamamiyle RGB destekleyen bir anakartınız olmuş olsa bile kasadaki fanların RGB'sini Mystic Light üzerinden kontrol edemezdiniz çünkü anakartınız MSI değil. Mystic Light yerine RGB FUSION ile kontrol etmeniz gerekiyor. Hepsini senkronize çalıştıramazsınız maalesef. Her şeyin aynı marka olması lazım böyle bir şey yapılabilmesi için.
msi in mystic light üzerinden farklı marka model cihazlara rgb yazılım kontrolu sagladıgı bılgısını duymustum youtubedekı kaynaklardan

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
MSI in mystic light üzerinden farklı marka model cihazlara RGB yazılım kontrolu sagladıgı bılgısını duymustum youtubedekı kaynaklardan
Onu bilmiyorum, dediğiniz şey RGB girişine taktığınız şeyle alakalı olabilir. Onu geçtim anakartınızdaki RGB girişi tam RGB girişi değil, takılı değil ki nasıl kontrol edeceksiniz hem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,663
Üyeler
165,705
Son üye
hrafna
Top Bottom