Neler Yeni

Sistemden cızırtı sesi geliyor

10ER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Öner bak
daha yeni topladığım sistemden cızırtıya benzer bir ses geliyor ek olarak video yükliyemediğim için buraya koyamadım. gpu ya da kasa fanlarından şüphelendim ama kapatmama rağmen ses devam ediyor sanırım sıvı soğutmamdan geliyor, bi arkadaşım bazı pompalardan gelebilir dedi ama yine de sıkıntı mı size danışmak istedim
sıvı soğutmam Msi Mag coreliquid c240

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Vahit Sarıkaya
Sıvı soğutma deneyimim yok. Ekran kartından gelen cw sesi olsa sistem kapanınca kesilir. Psu kaynaklı da olabilir. İyice bir dinle

10ER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Öner bak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutma deneyimim yok. Ekran kartından gelen cw sesi olsa sistem kapanınca kesilir. Psu kaynaklı da olabilir. İyice bir dinle
sistem çalışmıyorken problem olmuyor ama boşta çalışırken de cızırtı sesi geliyor

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Master yi
Bende de oluyor 5600 ve 1070 var delta force girince baya bi cızırtı sesi geliyor alt tab yapıp masa üstüne geçince düzeliyor oyuna geçince tekrar geliyor

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
OMER FARUK
Bende de oluyor 5600 ve 1070 var delta force girince baya bi cızırtı sesi geliyor alt tab yapıp masa üstüne geçince düzeliyor oyuna geçince tekrar geliyor
anakartın bu kısmından ses gelıyordur yuksek ıhıtımalle işlemci yüke bınıyor o yuzdxen oluyordur
1742801240117.png

10ER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Öner bak
benim oyun açık değilken de geliyor sorun neyden kaynaklanıyordur acaba
cw olma ihtimali var mıdır gpu 4070super

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Murat Aslan
daha yeni topladığım sistemden cızırtıya benzer bir ses geliyor ek olarak video yükliyemediğim için buraya koyamadım. gpu ya da kasa fanlarından şüphelendim ama kapatmama rağmen ses devam ediyor sanırım sıvı soğutmamdan geliyor, bi arkadaşım bazı pompalardan gelebilir dedi ama yine de sıkıntı mı size danışmak istedim
sıvı soğutmam Msi Mag coreliquid c240
Coil whine olmadığından emin misin

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
EREN
Şimdi bu fanda olabilir vrem de olabilir fanları kapa bi bak ses geliyomu

10ER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Öner bak
Coil whine olmadığından emin misin
hocam coilwhine hakkında pek bilgim yok açıkcası ama oyun oynamıyorken de sistemden cızırtı geliyor direkt kasayı açtığımda geliyor hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi bu fanda olabilir vrem de olabilir fanları kapa bi bak ses geliyomu
kasa fanları ve gpu fanlarından gelmiyor tek ihtimal olabilen sıvı soğutma elimde durdursam test için bir sıkıntı çıkar mı

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Murat Aslan
hocam coilwhine hakkında pek bilgim yok açıkcası ama oyun oynamıyorken de sistemden cızırtı geliyor direkt kasayı açtığımda geliyor hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa fanları ve gpu fanlarından gelmiyor tek ihtimal olabilen sıvı soğutma elimde durdursam test için bir sıkıntı çıkar mı
coil whine psudan da gelir.sesten başka hiçbir sorun yaratmaz fakat sorunun ne olduğunu anlamak önemli.sanki cw gibi.

10ER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Öner bak
coil whine psudan da gelir.sesten başka hiçbir sorun yaratmaz fakat sorunun ne olduğunu anlamak önemli.sanki cw gibi.
buraya video nasıl atabilirim atsam anlaşılır mı cw sesi

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Vahit Sarıkaya
Ekran kartında var o durum. Çoğu kartta var hatta bu ses olmayan kart bulmak zordur. Normal durum yani.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,529
İsim
Hacı
Coil whine dir.

Top Bottom