Neler Yeni

Sisteme bir göz atın.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Yanlış bilgi, Frisby üretmiyor. Frisbyi üreten ya da ürettiren firma pazarlamasını yapıyor. Yani cougar kaliteli ve güvenilir yabancı bir markadır.
katılıyorum FSP , Evga ve Cougar markaları psunun önde gelen markalarıdır

SWLoure

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Deniz Öztuna
Anakart x570 için giriş seviyesi bir model.
İşlemci bence bu sisteme olmamış. Herhangi bir bütçe sorunu da gözükmüyor. Bu sebeple, SSD'den kısıp 3700x alabilirsin. SSD daha sonra da eklenebilen bişey.

Model olarak Ventus yerine, Gigabyte 3 fanlı modelleri tercih edebilirsin daha serin. Örneğin 2070s Gigabyte modelim şu havalarda tam yükte 64 dereceyi geçmemekte.

Gerisi güzel.
Bence 3600x gayet kafi bir işlemci ayrıca anakart olarak daha ne alabilirdim bilmiyorum formula vııı falan mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada bazı parçaları toptancıdan alacağım için toplam monitörlü sistem 10bin tl falan bence gayet kalite fiyat performans

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
Bence 3600x gayet kafi bir işlemci ayrıca anakart olarak daha ne alabilirdim bilmiyorum formula vııı falan mı

X570 alıp 3700x almaman çelişkili. O anakartlar yüksek güç sağlayan işlemcilere overclock yapması ve geleceğe yönelik olması için tasarlandı.
Hayır formula değil ama en azından b450 den gerçekten kendini ayırt etmiş ve daha önplanda olan x570 modellerine yönelebilirsin. Çünkü seçtiğin anakartın kaliteli bir b450 den kalır yani çok yok. Örnek modeller, X570 Aorus elite x570 tuf gibi... Yaklaşık, formulanın yarı fiyatındadır yeterlidir de. Yardımcı olmaya çalışıyorum ama kafi diyorsan senin bileceğin iş tabi.

SWLoure

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Deniz Öztuna
Bu arada arkadaşlar ramleri corsair alacağım ama 3600mhz cl18 mi alayım 3200mhz cl16 mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,486
Üyeler
163,504
Son üye
Alihm
Top Bottom