Neler Yeni

Sisteme hiç bir şekilde güç gelmiyor

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
Onu deneyecek durumum yok hocam tanıdığım kimse yok buralarda yeni işlemci geldiği zaman tekrar denerim olmadı en son seçenek parçaları bilgisayarcıya götürüp denetirim
hocam parçaları tek tek internetten mi aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Sevgili
hocam parçaları tek tek internetten mi aldın
Hocam çoğu parça kendimde vardı zaten anakart b450 idi onu b550 aldım ekran kartını yükselttim işlemciyi yükselttim PSU yükselttim PSU ve anakarti taktığimda bu sorun ile karşılaştım daha önce ekran kartı ile kullanırken bir problem yaşamadım hiç önce PSU sandım ama sonra anakart dedim onda da sorun çıkmadı en son işlemci kaldı ramler bozuk olsa bile sisteme güç gelir ramlerde sorun olacağını sanmıyorum bakalım işlemci gelsin bidaha denerim tek korkum anakart işlemciyi bozarmi diye korkuyorum 🤣 öyle bişey varsa cidden sıkıntı olur

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
Hocam çoğu parça kendimde vardı zaten anakart b450 idi onu b550 aldım ekran kartını yükselttim işlemciyi yükselttim PSU yükselttim PSU ve anakarti taktığimda bu sorun ile karşılaştım daha önce ekran kartı ile kullanırken bir problem yaşamadım hiç önce PSU sandım ama sonra anakart dedim onda da sorun çıkmadı en son işlemci kaldı ramler bozuk olsa bile sisteme güç gelir ramlerde sorun olacağını sanmıyorum bakalım işlemci gelsin bidaha denerim tek korkum anakart işlemciyi bozarmi diye korkuyorum 🤣 öyle bişey varsa cidden sıkıntı olur
hocam peki kasanın power tuşunda bi sorun olabilir mi?

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
Anakarttan tornavida ile acmayida denedim onda da açılmadı
uzay montaj da olmadıysa ya anakart bozuk gelmiştir eline psu 3 defa değiştirmişsin işlemcinde bir şey görünmüyorsa garip bir durum.Belki işlemcide görünmeyen bir sorun vardır.Yenisi gelince çalışır inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramleri 2. ve 4. slota taktın dimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Sevgili
uzay montaj da olmadıysa ya anakart bozuk gelmiştir eline psu 3 defa değiştirmişsin işlemcinde bir şey görünmüyorsa garip bir durum.Belki işlemcide görünmeyen bir sorun vardır.Yenisi gelince çalışır inşallah

ramleri 2. ve 4. slota taktın dimi
Aynen hocam ramleri 2ve 4e taktım ama uzay montajda hiç denemedim bakın o gelmedi hiç aklıma

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Sevgili
hocam o yaptığın uzay montaj oluyor zaten

kasa kullanmadan denemedin mi

ben bunu diyince uzay montaj yaptınız sandım
Yok hocam kasanın içindeyken power switch kablolarını çıkartıp denedim tornavida ile ama anakart kutusunun üstüne koyup o şekilde uzay montajı denemedim yarın PSU gelecek eski işlemci ile birde o şekilde denerim eğer çalışırsa yeni işlemciyi iade veya iptal ederim

hocam o yaptığın uzay montaj oluyor zaten

kasa kullanmadan denemedin mi

ben bunu diyince uzay montaj yaptınız sandım
Eğer uzay montajında açılırsa kasada problem vardır anakart kasaya temas ediyor olabilir diye düşünürüm bu sefer

Top Bottom