yunusylcnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 3000
Amd ryzen 5 7500 f ve rtx 3060 ekran kartlı sisteme kasa önerisi alabilir miyim ?
1500 küsüre mesh panelli zoko melody alıp kurtulabilirsiniz.Amd ryzen 5 7500 f ve rtx 3060 ekran kartlı sisteme kasa önerisi alabilir miyim ?
baktım fiyatıda iyimiş 3000 e önerebileceğin az da olsa bilindik marka var mı ?1500 küsüre mesh panelli zoko melody alıp kurtulabilirsiniz.![]()
PSU da önerelim mi?Amd ryzen 5 7500 f ve rtx 3060 ekran kartlı sisteme kasa önerisi alabilir miyim ?
Yani bilindik marka olması önemli değil bence sonuçta performansa etkisi yok.baktım fiyatıda iyimiş 3000 e önerebileceğin az da olsa bilindik marka var mı ?
Performansa etkisi var hocam.Yani bilindik marka olması önemli değil bence sonuçta performansa etkisi yok.
Beyaz-Siyah renk dert etmez, 800 lira daha ekleyebilirseniz bu kasa tüm ihtiyaçlarınızı karşılar bu seviyede.Amd ryzen 5 7500 f ve rtx 3060 ekran kartlı sisteme kasa önerisi alabilir miyim ?
Yani önerdiğim kasa mesh panelli zaten yeni tip kasalarda akvaryum hariç boğulacağını sanmam.Performansa etkisi var hocam.
Hatta parçaların sağlığına doğrudan etkisi var.
Hava akımı olmayan, boğulan bir kasada performans etkilenir.
Sıcak havayı atamayan kasada ürünlerin uzun ömürlü kalabilmesinin imkânı yok.
Mesh olması tek başına çözüm değil ki hocam.Yani önerdiğim kasa mesh panelli zaten yeni tip kasalarda akvaryum hariç boğulacağını sanmam.
ben bu psu meselesini anlamadım bu alınması zorunlu bişey mi ?PSU da önerelim mi?