Bilmiyorum galiba kontrolcü vardı.Td 500 rgb fani nasil kontrol ediyoruz ??
Bilmiyorum galiba kontrolcü vardı.Td 500 rgb fani nasil kontrol ediyoruz ??
Helios bana havali geliyor onun icin diyorum ama bir yqndanda bos kasaya 2500 tl vermek koyuyor ??Yüksek bütçede asla xigmatek alınmaz ve tasarım iyi değil. Dedikleri iyi 2sinden biri olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rog helios çok ağır ve büyük diye biliyorum o yüzden td500 öneririm. Helios gerek yok.
Td 500 ve xigmatek cockpit ikiside 1k civari yuksek bütçe dedigin ne onu anlamadim. Ayrica kullanmadığın bi kasa hakkında fikir verme bence frisby kullanmaya devam et senYüksek bütçede asla xigmatek alınmaz ve tasarım iyi değil. Dedikleri iyi 2sinden biri olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rog helios çok ağır ve büyük diye biliyorum o yüzden td500 öneririm. Helios gerek yok.
Ozaman helios alın.Helios bana havali geliyor onun icin diyorum ama bir yqndanda bos kasaya 2500 TL vermek koyuyor ??
Rog alın. Kalite ve tasarımı fln daha iyiHelios bana havali geliyor onun icin diyorum ama bir yqndanda bos kasaya 2500 TL vermek koyuyor ??
Ben o kasaya bir ısınamadm hocam, önünde boşluk yok nereden hava alıyor?Rog alın. Kalite ve tasarımı fln daha iyi
Çünkü beyaz istemiyor ve tuf olan da hoş durmuyor. Ve pöfür pöfür de hava alıyor ön alt ve üst taraflarda geniş aralık var. Toplam ön arka 4 tane fanı var.Ben o kasaya bir ısınamadm hocam, önünde boşluk yok nereden hava alıyor?
Bu arada neden üzgün attınız?
Tamam o zaman, alınır. TUF olan bence güzel, sadece alternatif.Çünkü beyaz istemiyor ve tuf olan da hoş durmuyor. Ve pöfür pöfür de hava alıyor yanlarda geniş aralık var. Toplam ön arka 4 tane fanı var.
Ekran kartı destekleyici bile var.Tamam o zaman, alınır. TUF olan bence güzel, sadece alternatif.