sosislipilav
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
beyaz olması çok sırıtır mı bileşenler siyahken 2 saat sonra alacağım kasayla psuyusıgar uyumlu dur sorun olmaz
beyaz olması çok sırıtır mı bileşenler siyahken 2 saat sonra alacağım kasayla psuyusıgar uyumlu dur sorun olmaz
yanı beyaz kasaya sıyah parca alıp kullanan var hıcde sırıtmıyor ama sende kule tıpı sogutucu var ve sıyah sanırımbeyaz olması çok sırıtır mı bileşenler siyahken 2 saat sonra alacağım kasayla psuyu
Geleceğe dönük atx 3.0 standartlı psu mevcut ileride rtx 50 - 60 ... veya daha sonraki nesil amd kartlarda da gelirse dönüştürücü olmadan takabileceğin bi psu mevcut ve güzel geniş bir kasaNeden daha iyi hocam bilmediğimden soruyorum
Sonradan atılan highpower psu da var mı o özellik ya da ayrıca olan bir psuda var mıGeleceğe dönük atx 3.0 standartlı psu mevcut ileride rtx 50 - 60 ... veya daha sonraki nesil amd kartlarda da gelirse dönüştürücü olmadan takabileceğin bi psu mevcut ve güzel geniş bir kasa
Hayır yok. İkili olarak bu gayet mantıklı.Sonradan atılan highpower psu da var mı o özellik ya da ayrıca olan bir psuda var mı
Hocam dediğiniz ATX 3.0 mantıklı yükseltmek için ama yeni gelen kartlara ve işlemcilere 750w yeter miHayır yok. İkili olarak bu gayet mantıklı.
Yeter tabi ileride zen 6 çıktı diyelim ryzen 9 almazsın yeninin ryzen 5 i yeni 70 serisi 80 serisi bir kartı rahatlıkla besler.Hocam dediğiniz ATX 3.0 mantıklı yükseltmek için ama yeni gelen kartlara ve işlemcilere 750w yeter mi
Hocam kasa piyasası hakkında bir fikrim yok eminseniz size güvenip alıyorum kasayı çünkü yaklaşık 2 ay hazır sistem bekledim gelmedi 1 aya yakındır da sistem topluyorum sıktı ne olacaksa olsunYeter tabi ileride zen 6 çıktı diyelim ryzen 9 almazsın yeninin ryzen 5 i yeni 70 serisi 80 serisi bir kartı rahatlıkla besler.
Kasa güzel psu hariç aynısı videodakinin.Hocam kasa piyasası hakkında bir fikrim yok eminseniz size güvenip alıyorum kasayı çünkü yaklaşık 2 ay hazır sistem bekledim gelmedi 1 aya yakındır da sistem topluyorum sıktı ne olacaksa olsun