hocam iş gereği olduğu için biraz mecburiyetten aldım inşallah sizin de gönlünüze göre bir sistem yaparsınızNe güzel hocam , bizde bir istekle arzuyla aldık beklemedeyiz.
Kullandım öyle sanıldığı gibi ısınmıyor ama dur bakıyorum hala bulursam kafama yatan aticampsuyu sipariş geçıyorum ben kasayı da aldırırım yarın mesh değil ama ısınmaz heralde alırım ben ona fan
İtopya da ne oluyor kibu işlemci indirime girer mi sence hocam itopya da yoksa pazarama dan tray alcam
Topladık artık gönlüm rahat didik didik baka baka aldım valla hocam en çok korktuğum ekran kartı oda testlerde rahatlattı içimihocam iş gereği olduğu için biraz mecburiyetten aldım inşallah sizin de gönlünüze göre bir sistem yaparsınız
6. yaş indirimi olacak mış duyuru yaptılarda gunu belli değil gerçi oda mağazaya özel olur yine alamamKullandım öyle sanıldığı gibi ısınmıyor ama dur bakıyorum hala bulursam kafama yatan aticam
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopya da ne oluyor ki
Hm öyle pek indirim zannetmiyorum olsun dolar 19tl6. yaş indirimi olacak mış duyuru yaptılarda gunu belli değil gerçi oda mağazaya özel olur yine alamam
parçalar neler hocam acabaTopladık artık gönlüm rahat didik didik baka baka aldım valla hocam en çok korktuğum ekran kartı oda testlerde rahatlattı içimi
tray da alınmaz şimdi beHm öyle pek indirim zannetmiyorum olsun dolar 19tl
kasa psu tamam aldık deHm öyle pek indirim zannetmiyorum olsun dolar 19tl
niye hocam valla arada 50tl fark olsun gider ucuz diye tray alırımtray da alınmaz şimdi be
650 w psu nzxt yarı modüler PSUparçalar neler hocam acaba
valla hocam boşa masraf gibi geliyor bana evim kutu dolu ne ararsanız var ama hepsi bi valiz içerisinde duruyor inanınkutusuz sevmiyorum ben ya