Compact Ufak sana gelmez aslında MSI kasa da olur bir tane vardı m100a mıydı neydibirde bunun compact olanı var ne farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler hocam
yan cam pleksi kötü olmaz oCompact Ufak sana gelmez aslında MSI kasa da olur bir tane vardı m100a mıydı neydi
işin kötü tarafı bizimkiler işteCompact Ufak sana gelmez aslında MSI kasa da olur bir tane vardı m100a mıydı neydi
Ee al bunu geç bence daha önce bir sistem de kullanılmıştı aldım baktım minimal güzel kasa görsel bulursam ekleyeyimyan cam pleksi kötü olmaz o
pleksi olunca leş oluyor ya kullandım çiziliyor dokununca sıcak geliyorEe al bunu geç bence daha önce bir sistem de kullanılmıştı aldım baktım minimal güzel kasa görsel bulursam ekleyeyim
Msi Mag Forge M100A RGB Fan mAtx Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Msi Mag Forge M100A RGB Fan mAtx Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Al bunu nays ile 1065tl ye geliyormuşpleksi olunca leş oluyor ya kullandım çiziliyor dokununca sıcak geliyor![]()
Nays biliyorsun değil midur alayım bunu daişlemciye de yeterse alayım ikisi bir gelsin ama yetmez gibi
para 2 gün sonra yatcak
İndiriyorsun kuruyorsun sanal bir nevi sanal Kart tanımlanıyor bu kartın içine para atıyorsun o Kart bilgileri ile alıyorsun bu bilgiler de 5dk da bir yenileniyor![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
nays nasıl oluyor öyle alayım
neyse boşver naysı ya 3807 tl yapıyor işlemci kasa bende 3300 var dfghkdfg neyse 2 3 güne alırım daha ssd ram varİndiriyorsun kuruyorsun sanal bir nevi sanal Kart tanımlanıyor bu kartın içine para atıyorsun o Kart bilgileri ile alıyorsun bu bilgiler de 5dk da bir yenileniyor
Al tm kızmaneyse boşver naysı ya 3807 TL yapıyor işlemci kasa bende 3300 var dfghkdfg neyse 2 3 güne alırım daha ssd ram var
Yapıştır geç bunu da hadi bakalımneyse boşver naysı ya 3807 TL yapıyor işlemci kasa bende 3300 var dfghkdfg neyse 2 3 güne alırım daha ssd ram var
dur alayım bunu da rami de alayım ssd işlemci kalsın zaten ssd de dram yokmuşAl tm kızma
![]()
BİTFENİX Nova Mesh SE TG + 4 ARGB Wıth Controller Siyah Kasa
BİTFENİX Nova Mesh SE TG + 4 ARGB Wıth Controller Siyah Kasa Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com