Sistemi mi satmak istiyorum fiyat konusunda ne yazmam gerekiyor yardımcı

davut53

80+
Reaksiyon skoru
11
ASUS RX 6700 XT 12 GB/
/ASUS TUf GAMİNG B 550M -E/
/RYZEN 5 5600 X/
/ASUS TUF GAMİNG 165 HZ KAVİSLİ MÖNİTÖR/
/MSI KASA/
/16gb Ram

Ekler

• IMG_3657.webp
    IMG_3657.webp
    1.1 MB · Hit: 30
ASUS RX 6700 XT 12 GB/
/ASUS TUf GAMİNG B 550M -E/
/RYZEN 5 5600 X/
/ASUS TUF GAMİNG 165 HZ KAVİSLİ MÖNİTÖR/
/MSI KASA/
/16gb Ram
monitör dahil 20 maks alıcısını bulursan 23 e bile satarsın alıcısını düşürmek önemli

Acelen yoksa 23e gider rahat. Ederini soracak olursan monitör ile birlikte 20 21 civarı

Acelen yoksa 23e gider rahat. Ederini soracak olursan monitör ile birlikte 20 21 civarı
Hocam bu çok ölü bir fiyat değil mi kaç paraya toplamıştık nerdeyse 2 katı aşagıya bir fiyat hiç bir sıkıntıları yok hepsini tek tek satsam daha mantıklı mı olur

100 bine bile toplamış olursan ol aynı fiyata satamazsın en önemli sebebi de ikinci el ürüne giriyor sonuçta kullanılmış bir ürünü sıfır fiyatına satamazsın fiyat kırman lazım sana tavsiyem o sistemin 2.el piyasasına bak

Hocam bu çok ölü bir fiyat değil mi kaç paraya toplamıştık nerdeyse 2 katı aşagıya bir fiyat hiç bir sıkıntıları yok hepsini tek tek satsam daha mantıklı mı olur
Tek tek yazayım hocam istersen fiyatlarını. Toplu şekilde satışta fiyat biraz daha düşer

Tek tek yazayım hocam istersen fiyatlarını. Toplu şekilde satışta fiyat biraz daha düşer
Hocam yardımcı olursan sevinirim birazcık baktım mönitor 7 ekran kartı 10 bin civarı ana kart 5 bin sadece bu üçüne baktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 bine bile toplamış olursan ol aynı fiyata satamazsın en önemli sebebi de ikinci el ürüne giriyor sonuçta kullanılmış bir ürünü sıfır fiyatına satamazsın fiyat kırman lazım sana tavsiyem o sistemin 2.el piyasasına bak

Kendim toplamıştım hocam hepsini tel tek

Hocam yardımcı olursan sevinirim birazcık baktım mönitor 7 ekran kartı 10 bin civarı ana kart 5 bin sadece bu üçüne baktım

Kendim toplamıştım hocam hepsini tel tek
Ekran kartı 8k
Monitörün tam modelini bilmiyorum
4k civarına x570 satıyorlar b550ye 5k zor hocam

Geri