Neler Yeni

Sistemi Nasıl Düzgün Toplarım ❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mehmetcan
Sa, Beyler sistemimin 1-2 parcasını değiştirdim ve bari temizleyeyim'de diyip 3 Yıl Sonra ilk kez Detaylı Temizlik Yaptım ve çok fazla Kablo Karmaşası vs. vardı

Kısaca Sorum Şu En temiz ve Kablo karmaşası sorununu çözecek şekilde toplamam İçin Tavsiyeleriniz Var mı ?

17455754204704106251808403995588.jpg

Skiesred

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet Akman
Sa, Beyler sistemimin 1-2 parcasını değiştirdim ve bari temizleyeyim'de diyip 3 Yıl Sonra ilk kez Detaylı Temizlik Yaptım ve çok fazla Kablo Karmaşası vs. vardı

Kısaca Sorum Şu En temiz ve Kablo karmaşası sorununu çözecek şekilde toplamam İçin Tavsiyeleriniz Var mı ?

Alıntıyı görüntüle
Kankam öncelikle powerı tak ama kablolarına dokunma, sonrasında ön panel bağlantılarını yap.Ardından power bağlantılarını yapıp fan bağlantılarını yap. Elinde cırt cırt klips tarız şeyler varsa en son hepsini toplayıp klips ile bağla.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,736
İsim
Yunus Şahin
Önce gidip en küçüklerinden cırt kelepçe alıyorsun kuzen. Onsuz düzen olmuyor.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce gidip en küçüklerinden cırt kelepçe alıyorsun kuzen. Onsuz düzen olmuyor.
Onu aldım zaten Hocam

Dün gece Topladım ama maalesef pekte düzeli olmadı yani sadcee bağzı kabloları birleştirdim o kadar çünkü bağzı kablolar kısa kalıyordu mesela CPU Kablosu Kenara kelepçe ile baglayım dedim bu sefer Anakarttaki girişte kablosu 110-90° arası bir açıyla duruyordu bu yüzde kablo stres yapmasın diye Saldım onun dışında en üstten alta gelen 2' Kablo kasanın ön tarafındaki USB kablosu ve Bilmem ne kablosu 2'side kısa kaldığı için direk çapraz geçirdim vs.

ahmttunc

80+ Bronze
Öncelikle işlemci soğutucu öyle koyulmaz, işlemciye temas eden kısımda mikro çizikler oluşur. Orası ne kadar pürüzsüz o kadar iyi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle işlemci soğutucu öyle koyulmaz, işlemciye temas eden kısımda mikro çizikler oluşur. Orası ne kadar pürüzsüz o kadar iyi
Ya tabi Ama Zaten 1-2 yıllık bir sistem değil'ki Sanki 5090 varmış gibi dikkat edeyim Ryzen 7 3800X +RX 580 yani kinimum 6 yıllık sistem olmuş olcak

Yani demek istediğim çizikler falan tamam'da mucro çizikler falan o kadar'da önemli değil be hocam yani 1-2° fark etse ne olur etmese ne olur 5° altı fark pekte önemli değil şahsen ayrıca pahalı bir prçada değil yani micro çizik vs. O kadar abartmaya gerek yok m😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,382
Üyeler
172,823
Son üye
ferit ferdinat
Top Bottom