- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu nasıl anlayabilirim bence slotta bir problem yok çünkü temizlerken slotla hiçbir alakam olmadı pini bilgisayarciya götürsem duzeltebilirmi acabaYa pini düzeltemedin ya da anakartın 2. slotu gitti o zaman.
Bunu nasıl anlayabilirim bence slotta bir problem yok çünkü temizlerken slotla hiçbir alakam olmadı pini bilgisayarciya götürsem duzeltebilirmi acabaYa pini düzeltemedin ya da anakartın 2. slotu gitti o zaman.
Pini düzelttirdikten sonra aynı anakartta tekrardan dene. Eğer çözüm olmazsa aynı soket uyumlu başka anakartta deneyeceksin. Bilgisayarcı düzeltir büyük ihtimalle.Bunu nasıl anlayabilirim bence slotta bir problem yok çünkü temizlerken slotla hiçbir alakam olmadı pini bilgisayarciya götürsem duzeltebilirmi acaba
Anladım yardımınız için teşekkürler hocamPini düzelttirdikten sonra aynı anakartta tekrardan dene. Eğer çözüm olmazsa aynı soket uyumlu başka anakartta deneyeceksin. Bilgisayarcı düzeltir büyük ihtimalle.
Hocam merhaba bir çözüme ulaştınız mı aynı sorunu yaşıyorumAnladım yardımınız için teşekkürler hocam
Merhaba siz bı çözüm bulabildiniz mi? Bende de 4.slota takınca çalışmıyorHocam merhaba bir çözüme ulaştınız mı aynı sorunu yaşıyorum
İlla yamuk olacak diye bir kaide de yok temas etmiyor olabilir üzerinde termal macun da olabilir veya bambaşka bir şey de olabilir benim yaşadığım problem işlemci pininin tam temas etmemesi sonucunda yaşandıMerhaba siz bı çözüm bulabildiniz mi? Bende de 4.slota takınca çalışmıyor