Çözüldü✓ Sistemim Bazı Açık-Dünya Oyunlarında FPS Drop yaşamaktadır.

Dostum şu an başlıca 3 unsur var;
1. Unsur dediğin oyunların hepsi aslında ortalama hızda bir SSD ya da kaliteli bir HDD istiyor, sürekli dünya yenilediği için yükleme ve yazma yapıyor sürekli yavaş olursa bunu daha geç yapar ve Drop olur.
2. Unsur dediğin oyunlara sistemin yetse de grafik kalitesini arttırdığın an RAM kullanımı uçuyor 8GB RAM daha takarsan çözülür.
3. Unsur darboğaz çok küçük bir miktar olur ama en düşük ihtimal bu.
Bir SSD alıcam bakalım aynı sorun oluşacakmı yardımın için teşekkürler <3

SSD'den önce RAM almanı öneririm.

Dostum şu an başlıca 3 unsur var;
1. Unsur dediğin oyunların hepsi aslında ortalama hızda bir SSD ya da kaliteli bir HDD istiyor, sürekli dünya yenilediği için yükleme ve yazma yapıyor sürekli yavaş olursa bunu daha geç yapar ve Drop olur.
2. Unsur dediğin oyunlara sistemin yetse de grafik kalitesini arttırdığın an RAM kullanımı uçuyor 8GB RAM daha takarsan çözülür.
3. Unsur darboğaz çok küçük bir miktar olur ama en düşük ihtimal bu.
Bu arada Nvdia GeForce Experience'den en yüksek performans'a aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'den önce RAM almanı öneririm.
okuma yazma hızları düşük bir hdd var elimde ram alırsam sorun yine devam ederse ?

İşte 2 sıkıntılı parça 2'sininde değişimi gerek, yavaş yavaş bütçe oldukça değiştirirsiniz.

İşte 2 sıkıntılı parça 2'sininde değişimi gerek, yavaş yavaş bütçe oldukça değiştirirsiniz.
Teşekkür ederim parçaları değiştirdikten sonra inşallah bir sorun oluşmaz yardımın ve desteğin için tekrar teşekkür ederim.

Potato low'a çektiğimde fps drop azaldı 2 saat fps drop yemedim deli gibi araba filen sürdüm sonra tekrar başladı ram'den mi yok hdd mi ?

Potato low'a çektiğimde fps drop azaldı 2 saat fps drop yemedim deli gibi araba filen sürdüm sonra tekrar başladı ram'den mi yok hdd mi ?
Dostum konu eski fakat gelişmeleri aktarır misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri