Neler Yeni

Öneri Sistemim beni kaç yıl idare eder?

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Burak K.
arkadaşlar bu sistem beni kaç yıl götürür ortalama? ve sizce iyi mi bilgisayardan ahım şahım anlayan biri değilim düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
ayrıca soldaki ayarı yeni fark ettim dynamic super resolution diye bir şey var ne işe yarar ve önerir misiniz
(ana kartım asus sprime b660m-k d4
1738182430598.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bi de benim pc 64 bit galiba ama attıgım fotoda ekran kartının altındaki yerde 32 bit yazıyo o nedendir

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
oğuzhab
arkadaşlar bu sistem beni kaç yıl götürür ortalama? ve sizce iyi mi bilgisayardan ahım şahım anlayan biri değilim düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
ayrıca soldaki ayarı yeni fark ettim dynamic super resolution diye bir şey var ne işe yarar ve önerir misiniz
(ana kartım asus sprime b660m-k d4Alıntıyı görüntüle

bi de benim pc 64 bit galiba ama attıgım fotoda ekran kartının altındaki yerde 32 bit yazıyo o nedendir
3 senesi var gibide devamı yeni çıkacak oyunlara bağlı 32bit uygulama ile alakalı muhtemelen dynamic super resulation da fps arttırmaya yarıyor oyunu düşük çözünürlükte çalıştırıyor yapay zeka kare oluşturarak çözünürlüğü yükseltiyor

MufasaBoss

80+ Bronze
(ana kartım asus sprime b660m-k d4Alıntıyı görüntüle

Knk Bende 1650 GTX Var 2 Senedir İdare Ediyor Bu 4 Sene Eder Bence

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 senesi var gibide devamı yeni çıkacak oyunlara bağlı 32bit uygulama ile alakalı muhtemelen dynamic super resulation da fps arttırmaya yarıyor oyunu düşük çözünürlükte çalıştırıyor yapay zeka kare oluşturarak çözünürlüğü yükseltiyor
reis hem çözünürlüğü düşürür fpsi artırır demişsin hem de çözünürlüğü yükseltir demişsin tam anlamadım ama daha iyi açıklar mısın

Top Bottom