Kibar Feyzo
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
Eğer kaldırıyorsa kaç FPS oynatır? Şehir geliştikçe oyun oynanamaz hale gelir mi? Sistem imzada bulunuyor.
15 FPS de oynarsın oyunu, bende 2600X var ve 30 FPS ortalama. Ayrıca oyunda grafik ayarının pek etkisi yok.
Yani boşuna almayayım mı?En düşük ayarlarda sorun olmaz ama şehir geliştikçe fps düşmeleri olur
Yo al, o oyunu akıcı oynamanın zaten imkanı yok. Herhalde i9 9900KSXS alıp 6 GHz yaparsan işlemcini anca öyle 60 FPS alırsın. Şehir büyüdükçe o işlemci can çekişir. Ama oyun zaten akıcı oynanmıyor; sorun sende değil, oyundaYani boşuna almayayım mı?
Yani tamamda 2600X bile 30 FPS alıyorsa benim Sistemimde 8FPS görsem halay çekerim.Yo al, o oyunu akıcı oynamanın zaten imkanı yok. Herhalde i9 9900KSXS alıp 6 GHz yaparsan işlemcini anca öyle 60 FPS alırsın. Şehir büyüdükçe o işlemci can çekişir. Ama oyun zaten akıcı oynanmıyor; sorun sende değil, oyunda
Aslında sorun senin işlemcideYo al, o oyunu akıcı oynamanın zaten imkanı yok. Herhalde i9 9900KSXS alıp 6 GHz yaparsan işlemcini anca öyle 60 FPS alırsın. Şehir büyüdükçe o işlemci can çekişir. Ama oyun zaten akıcı oynanmıyor; sorun sende değil, oyunda
Tamam teşekkür ederim. Başka bir şehir kurma oyunu bulacağım. :,(Aslında sorun senin işlemcideCities Skylines tam bir Intel bağımlısı, AMD işlemcilerde sapıtıyor maalesef.
Ancak bu konu sahibinin rahatça oynayacağı anlamına gelmiyor, şehir geliştikçe işlemci zorlanacaktır.
Yani çok güçlü intel işlemcilerim olmadı ama oyunu i5 2430M I3 7100 ve 7700HQ gibi işlemciler ile yıllar önce oynadım, yaklaşık 1-2 yıldır R5 2600X kullanıyorum ve işlemciler arasında gram fark olmadı. Hatta en yüksek performansı R5 2600X verdi ama dediğim gibi zaten çok güçlü işlemciler değiller 2600X e göre.Aslında sorun senin işlemcideCities Skylines tam bir Intel bağımlısı, AMD işlemcilerde sapıtıyor maalesef.
Ancak bu konu sahibinin rahatça oynayacağı anlamına gelmiyor, şehir geliştikçe işlemci zorlanacaktır.
Tropicoya bak, çok daha düşük sistemlerde çalışabiliyor ve şehir değil ülke kuruyorsun. Bence daha eğlenceli.Tamam teşekkür ederim. Başka bir şehir kurma oyunu bulacağım. :,(
Tropico 20TL üstü maalesef alamayacağım. Anno'nun en kötü DLC'si bile 44 TL.Yani çok güçlü Intel işlemcilerim olmadı ama oyunu i5 2430M I3 7100 ve 7700HQ gibi işlemciler ile yıllar önce oynadım, yaklaşık 1-2 yıldır R5 2600X kullanıyorum ve işlemciler arasında gram fark olmadı. Hatta en yüksek performansı R5 2600X verdi ama dediğim gibi zaten çok güçlü işlemciler değiller 2600X e göre.
Tropicoya bak, çok daha düşük sistemlerde çalışabiliyor ve şehir değil ülke kuruyorsun. Bence daha eğlenceli.
Ayrıca Anno serisine de bak.
Cities in oyunu ucuz olabilir ama DLC almadıktan sonra önemi yok, Tropico nun sade hali Cities in bütün DLC leri alınmış hali ile yarışır. Yani Tropico çok daha F/P. Ayrıca Cities de hayvan gibi mod ve DLC ye ihtiyacınız olacak.Tropico 20TL üstü maalesef alamayacağım. Anno'nun en kötü DLC'si bile 44 TL.![]()
Kesinlikle dlc almadıktan sonra bir anlamı yok eğer discorddan eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım. (denemeden kaldırıp kaldıramayacağını bilemem)Tropico 20TL üstü maalesef alamayacağım. Anno'nun en kötü DLC'si bile 44 TL.![]()
Discord; 𝕸𝖔𝖓𝖉𝖑𝖆𝖗𝖊𝖓#4724Kesinlikle dlc almadıktan sonra bir anlamı yok eğer discorddan eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım. (denemeden kaldırıp kaldıramayacağını bilemem)