bi yanlışın var G serisi olması gerekiyor işlemcisi sanki veya ekran kartı vardır ondaAMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var. Laptop kullanıyorum.
Denemeden tahmin etmek zor gibi oyuna girip fps değerlerine bak bide sıcaklık değerlerine sanki bana yanar gibi geldiHuawei matebook d16 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Huawei MateBook D16 Ryzen 5 4600H 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei MateBook D16 Ryzen 5 4600H 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 16.1" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Huawei MateBook D16 Ryzen 5 4600H 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 16.1" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Cihaz bu
Bana da zorlanır gibi geldi o yüzden bi sorayım dedimDenemeden tahmin etmek zor gibi oyuna girip fps değerlerine bak bide sıcaklık değerlerine sanki bana yanar gibi geldi
Suanda cs2 varmi bir dene istersenBana da zorlanır gibi geldi o yüzden bi sorayım dedim
Eğer açmazsa falan boşta kalırsan ben burdayım oynamalik verebilirsin hesapBana da zorlanır gibi geldi o yüzden bi sorayım dedim
Şuan yokSuanda cs2 varmi bir dene istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer açmazsa falan boşta kalırsan ben burdayım oynamalik verebilirsin hesap