Neler Yeni

Sistemim darboğaz mı yapıyor ?

Peki sorduğum soruya cevap bulabilir miyiz ? imzadaki sistem ve ekran kartı kullanımı aniden %10 un altına düşüp fps 7 8 falan oluyor.
Ya da dusundum de cok cok az yapabilir
Onun disinda pek bilgim yok
Bir de 5600 tercih etseydin keske daha f/p
Ama ho sistem icin

Ya da dusundum de cok cok az yapabilir
Onun disinda pek bilgim yok
Bir de 5600 tercih etseydin keske daha f/p
Ama ho sistem icin
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar tam bir fikri olan ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Teredütte kaldım, ekran kartı kullanımı bir anda %10'un altına düşüyor ve fps te orantılı düşüyor. 7 fps 8 fps civarı.

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar tam bir fikri olan ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Teredütte kaldım, ekran kartı kullanımı bir anda %10'un altına düşüyor ve fps te orantılı düşüyor. 7 fps 8 fps civarı.
Ram kullanimi % kac o sira

Gta 5de drop olayı bende de oluyordu. 6700xt ve ryzen 5 5600 kullanıyorum. Ama bende fps düşüşü olmuyor sadece oyun anlık olarak takılıyor. Diğer oyunlarda böyle bir problem olmuyor ama oyunun optimizasyonundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ayrıca oyun gündüz ultrada 140fps civarı gezerken güneş batarken 50lere düşüyor. Yani pek stabil bir oyun değil

Arkadaşlar darboğaz mı yapıyor sistemim ? Sistemim imzada, Gta V oynarken arada bir drop giriyor ve ekran kartı kullanımı aniden düşüyor, yardımcı olur musunuz pek bilgim yok bu konuda.
darboğaz yeme imkanın pek yok
sıcaklıklar da normal ise bilemiyprum

İslemci yazcaktim pardon
İşlemci kullanımında bir sorun yok hocam sadece ekran kartı kullanımı ani düşüş sağlıyor yani demek istediğim ekran kartı kullanımı %10 a düşüyor %7 lere düşüyor ve işlemci kullanımı normal. Fps bir anda düşüyor sadece bunlar oluyor ve ben bu sorunu sadece GTA V'de yaşıyorum.

darboğaz yeme imkanın pek yok
sıcaklıklar da normal ise bilemiyprum
Sıcaklıklar normal hocam.

Geri