single ram problems bence dostumArkadaşlar darboğaz mı yapıyor sistemim ? Sistemim imzada, Gta V oynarken arada bir drop giriyor ve ekran kartı kullanımı aniden düşüyor, yardımcı olur musunuz pek bilgim yok bu konuda.
Sistemini yazabilir misinArkadaşlar darboğaz mı yapıyor sistemim ? Sistemim imzada, Gta V oynarken arada bir drop giriyor ve ekran kartı kullanımı aniden düşüyor, yardımcı olur musunuz pek bilgim yok bu konuda.
Tüm birleşenleri yazarsan yardımcı olurumArkadaşlar darboğaz mı yapıyor sistemim ? Sistemim imzada, Gta V oynarken arada bir drop giriyor ve ekran kartı kullanımı aniden düşüyor, yardımcı olur musunuz pek bilgim yok bu konuda.
Darboğaz yaşamazsınArkadaşlar darboğaz mı yapıyor sistemim ? Sistemim imzada, Gta V oynarken arada bir drop giriyor ve ekran kartı kullanımı aniden düşüyor, yardımcı olur musunuz pek bilgim yok bu konuda.
Mobilde göremiyorlar dostum, bir kopyala yapıştır zahmet olmazsa.Sistem imzada.
Yatay yaparsan görüyorsun.Mobilde göremiyorlar dostum, bir kopyala yapıştır zahmet olmazsa.
Ekran kartı driver'ın güncel mi?
Evet güncel ve şu anda farkettiğim bir durum var ekran kartı kullanımım %5 %6 ya düşüyor ve fps 5 falan oluyor aniden. Şu anda sürekli olmaya başladı ekran kartımda bir problem mi var ?Mobilde göremiyorlar dostum, bir kopyala yapıştır zahmet olmazsa.
Ekran kartı driver'ın güncel mi?
YapmazArkadaşlar darboğaz mı yapıyor sistemim ? Sistemim imzada, Gta V oynarken arada bir drop giriyor ve ekran kartı kullanımı aniden düşüyor, yardımcı olur musunuz pek bilgim yok bu konuda.