EKRAN KARTI ANLIK DÜŞÜŞ

MJolnir38

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar hayırlı günler rx6900 ve 5600 kullanıyorum oyun oynarken son bi kaç ayda başladı ekran kartı kullanımım aniden düşüyor ve fps drop yiyorum sebebi sizce ne olaiblir ve çözümü nedir teeşşkürler :)

Arkadaşlar hayırlı günler rx6900 ve 5600 kullanıyorum oyun oynarken son bi kaç ayda başladı ekran kartı kullanımım aniden düşüyor ve fps drop yiyorum sebebi sizce ne olaiblir ve çözümü nedir teeşşkürler :)

oc - uv yaptın mı mining kartı mı

ekran kartın xt olmasın? 2Kda kullanmıyorsan ve tüm yükü ekran kartına basmıyorsan o işlemci o karta fazla geliyor

Macun bakım zamanı gelmiştir. Isınınca frekans düşüyordur.

ısınma problemi olabilir bir termal macun yenilemeyi ve bilgisayarın içini temizlemeyi deneyin bence

ekran kartın xt olmasın? 2Kda kullanmıyorsan ve tüm yükü ekran kartına basmıyorsan o işlemci o karta fazla geliyor
240hz 1080p kullanıyorum ayrıca yeni bi sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisinin sıcaklığıda baya normal ısınmıyo. çok büyük bi oyun oynarken ekran kartım 80-82 lerde geziyor

oc - uv yaptın mı mining kartı mı
hayır

Ultrada mı oynuyorsun . 2k monitör alırsan sorun çözülür muhtemelen

240hz 1080p kullanıyorum ayrıca yeni bi sorun

hayır
Ekran kartı işlemciye fazla geliyor o yüzden sorun yaşıyorsun birde ekran kartın sanırım xt çünkü 6900 düzü yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,264
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35
Geri