Çözüldü✓ Sistemim darboğazmı yardım.

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhabalar. Benim bi sıkıntım var pc'min ara ara kendiliğinden MAVİ ekran hatası veriyor mavi ekran hatası verdikten sonra Hardisk gözükmüyor SATA Kablosunu çıkar tak yaptıktan sonra düzeliyor
Vereceğim pc bilgilerim sizce darboğazmı 'Evet' İse ne yapmam gerekir bilgi verirmisiniz rica etsem Teşeküller Ediyorum şimdiden.
MSI RX470 GAMING X 4G 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
8 GB Kinston RAM
Ekran kartı. ASUS H97-PLUS Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI
Hadron 600w PSU
İşlemci : i5 4460

o işlemci 570 besler zaten darboğaz mavi ekran yapmaz

Darboğazla mavi ekranın alakası yok.Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?

Darboğaz yok ortada PSU çok sakat görünüyor.

Darboğaz olacağını sanmıyorum.
Zaten olsa bile mavi ekranla alakası olmaz.
Sorunun harddisk,sata kablosu ya da anakart sata girişinden kaynaklanıyordur.
İlk olarak farklı bir girişe takmayı dene.
Düzelmez ise farklı bir sata kablosuyla takmayı dene.
O da olmaz ise farklı bir harddisk takmayı dene.

Oyuna girince mi yoksa bosta da mı alıyosun mavi ekranı, bircok mavi ekran hatası var hocam.

Darboğazla mavi ekranın alakası yok.Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?
Değişiyor ara ara beli olmuyor. Ama En son tüm parçaları söktüm temizledim termal macun yeniledim şuan bi sıkıntı yaratmıyor. Darboğazmı sistemim fikrini ala bilirmiyim.

Değişiyor ara ara beli olmuyor. Ama En son tüm parçaları söktüm temizledim termal macun yeniledim şuan bi sıkıntı yaratmıyor. Darboğazmı sistemim fikrini ala bilirmiyim.
Dostum değil.Ayrıca darboğazz mavi ekran yapmaz.Minidump dosyalarını at tespit ediyim neyden mavi ekran yediğini.

Oyuna girince mi yoksa bosta da mı alıyosun mavi ekranı, bircok mavi ekran hatası var hocam.
Sorun Sata kablosunda sanırım çözddüm sorunu ama tek çare SSD dönücem. teşekkür ediyorum yardımın için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum değil.Ayrıca darboğazz mavi ekran yapmaz.Minidump dosyalarını at tespit ediyim neyden mavi ekran yediğini.
Sata kablosunu değiştirdim şimdi düzeldi hata vermiyor bakalım olursa tekrar yardım isterim. teşekkür ediyorum yardımın için

Darboğaz yok ortada PSU çok sakat görünüyor.
Psu çok araştırdım ne iyi ne kötü denildi ama çoğunluk iyi yönde oldu ucuza kapatım çok ucuz hemde tertemiz . teşekkür ediyorum yardımın için

Sorun Sata kablosunda sanırım çözddüm sorunu ama tek çare SSD dönücem. teşekkür ediyorum yardımın için

Sata kablosunu değiştirdim şimdi düzeldi hata vermiyor bakalım olursa tekrar yardım isterim. teşekkür ediyorum yardımın için

Psu çok araştırdım ne iyi ne kötü denildi ama çoğunluk iyi yönde oldu ucuza kapatım çok ucuz hemde tertemiz . teşekkür ediyorum yardımın için
PSU iyi falan değil, kim iyi dedi acaba?
Ucuz olma sebebi kötü olmasıdır.

OBS Ve p.mobile yayın açtığım esnada oldu 2 defa ama şuan düzeldi inşallah tekrar ayynı hatayla karşı karşıya gelmem gelirsem yine burdan yardım talep ederim. teşekkür ediyorum yardımın için

PSU iyi falan değil, kim iyi dedi acaba?
Ucuz olma sebebi kötü olmasıdır.
ilk sistem toplama tecrübem fiyatlarına baktım 250-350 arası perfonmans olarak şuan gayet iyi diye düşünoyorum . bilemiyorum inşallah illeride sıkıntı yaratmaz.

o işlemci 570 besler zaten darboğaz mavi ekran yapmaz
teşekkür ediyorum yardımın için. Peki sistemim nasıl fikrini alabilirmiyim dostum ?

OBS Ve p.mobile yayın açtığım esnada oldu 2 defa ama şuan düzeldi inşallah tekrar ayynı hatayla karşı karşıya gelmem gelirsem yine burdan yardım talep ederim. teşekkür ediyorum yardımın için

ilk sistem toplama tecrübem fiyatlarına baktım 250-350 arası perfonmans olarak şuan gayet iyi diye düşünoyorum . bilemiyorum inşallah illeride sıkıntı yaratmaz.

teşekkür ediyorum yardımın için. Peki sistemim nasıl fikrini alabilirmiyim dostum ?
Hocam şu an bile sıkıntı yaratıyor bence, Sharkoon PSU'su bile daha iyiydi.

Hocam şu an bile sıkıntı yaratıyor bence, Sharkoon PSU'su bile daha iyiydi.
Yapıcak bir şey yok dostum sağlık olsun deva ederse daha iyisini alırım sertifikalı. bakalım teşekkür ediyorum yardımın için

Geri