Neler Yeni

Sistemim Forza 4 Demo Kaldırır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Yine 720p oynatır yani. Ayrıca Aynı sistem üzerine i7 5500U sistemde nasıl olur?
i7 5500u işlemci var mı bilmiyorum ama ryzen 5 5500u var. Laptoplarda işlemci değişikliği olup olmadığını bilmiyorum olsa bile büyük ihtimal her modelde olmaz

En İyi Cevap
3
i7 5500u işlemci var mı bilmiyorum ama ryzen 5 5500u var. Laptoplarda işlemci değişikliği olup olmadığını bilmiyorum olsa bile büyük ihtimal her modelde olmaz
İmkansıza yakın. Demo ile orijinal sürüm tamamen aynıdır, tek fark demoyu belirli bir saat oynayabilirsin para vermediğin için. Son olarak bir parçanın patlaması için kasti bir şey yapman lazım. Atıyorum hava kanallarını kapatırsın (Yorgan üstünde oynamak gibi) böyle olur. Yoksa sistem zorlanınca en fazla kendini kapatır zarar görmeyip kendini korumak için. Son olarak çok sıcak çalışıyorsa bakımlarını yapmanızda fayda var.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
720P 30FPS alırsın gibi.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
İmkansıza yakın. Demo ile orijinal sürüm tamamen aynıdır, tek fark demoyu belirli bir saat oynayabilirsin para vermediğin için. Son olarak bir parçanın patlaması için kasti bir şey yapman lazım. Atıyorum hava kanallarını kapatırsın (Yorgan üstünde oynamak gibi) böyle olur. Yoksa sistem zorlanınca en fazla kendini kapatır zarar görmeyip kendini korumak için. Son olarak çok sıcak çalışıyorsa bakımlarını yapmanızda fayda var.
Hocam yanlış anlama ama benim yazdığıma senin yazdığının alakası yok ki. Yanlış cevaplaya bastın sanırım

En İyi Cevap
3
Hocam yanlış anlama ama benim yazdığıma senin yazdığının alakası yok ki. Yanlış cevaplaya bastın sanırım
Yok hocam sadece işlemci değiştirme olayı imkasıza yakın dedim o cümleden sonraki mesajlar genel konuya yazıldı :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Yok hocam sadece işlemci değiştirme olayı imkasıza yakın dedim o cümleden sonraki mesajlar genel konuya yazıldı :D
Zaten bilerek öyle yazdım. Zamanında ekran kartı takılması imkansız demiştim uyarı yedim yoksa ben de biliyom

En İyi Cevap
3
Zaten bilerek öyle yazdım. Zamanında ekran kartı takılması imkansız demiştim uyarı yedim yoksa ben de biliyom
Hocam ekran kartı ayrı olarak bir şekilde takılabiliyor ama işlemci neredeyse imkansız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan Emre Taşkın
Ben işlemci değişikliği yapmayacağım. Bir bilgisayarım daha var, aynı özelliklerde. Sadece işlemci i7 5500u. O bilgisayara da yüklerim diye söyledim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ben işlemci değişikliği yapmayacağım. Bir bilgisayarım daha var, aynı özelliklerde. Sadece işlemci i7 5500u. O bilgisayara da yüklerim diye söyledim.
Diğer özellikleri nedir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,129
Üyeler
163,949
Son üye
Aedirnn
Top Bottom