TurtleKapluk
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Demo için hangi çözünürlük?720p asıl oyun için
Demo için hangi çözünürlük?720p asıl oyun için
Demo ile ana oyunun farkı yok diye biliyorum grafik güncellemesi olacak değildirDemo için hangi çözünürlük?
Yine 720p oynatır yani. Ayrıca Aynı sistem üzerine i7 5500U sistemde nasıl olur?Demo ile ana oyunun farkı yok diye biliyorum grafik güncellemesi olacak değildir
i7 5500u işlemci var mı bilmiyorum ama ryzen 5 5500u var. Laptoplarda işlemci değişikliği olup olmadığını bilmiyorum olsa bile büyük ihtimal her modelde olmazYine 720p oynatır yani. Ayrıca Aynı sistem üzerine i7 5500U sistemde nasıl olur?
İmkansıza yakın. Demo ile orijinal sürüm tamamen aynıdır, tek fark demoyu belirli bir saat oynayabilirsin para vermediğin için. Son olarak bir parçanın patlaması için kasti bir şey yapman lazım. Atıyorum hava kanallarını kapatırsın (Yorgan üstünde oynamak gibi) böyle olur. Yoksa sistem zorlanınca en fazla kendini kapatır zarar görmeyip kendini korumak için. Son olarak çok sıcak çalışıyorsa bakımlarını yapmanızda fayda var.i7 5500u işlemci var mı bilmiyorum ama ryzen 5 5500u var. Laptoplarda işlemci değişikliği olup olmadığını bilmiyorum olsa bile büyük ihtimal her modelde olmaz
Hocam yanlış anlama ama benim yazdığıma senin yazdığının alakası yok ki. Yanlış cevaplaya bastın sanırımİmkansıza yakın. Demo ile orijinal sürüm tamamen aynıdır, tek fark demoyu belirli bir saat oynayabilirsin para vermediğin için. Son olarak bir parçanın patlaması için kasti bir şey yapman lazım. Atıyorum hava kanallarını kapatırsın (Yorgan üstünde oynamak gibi) böyle olur. Yoksa sistem zorlanınca en fazla kendini kapatır zarar görmeyip kendini korumak için. Son olarak çok sıcak çalışıyorsa bakımlarını yapmanızda fayda var.
Yok hocam sadece işlemci değiştirme olayı imkasıza yakın dedim o cümleden sonraki mesajlar genel konuya yazıldıHocam yanlış anlama ama benim yazdığıma senin yazdığının alakası yok ki. Yanlış cevaplaya bastın sanırım
Zaten bilerek öyle yazdım. Zamanında ekran kartı takılması imkansız demiştim uyarı yedim yoksa ben de biliyomYok hocam sadece işlemci değiştirme olayı imkasıza yakın dedim o cümleden sonraki mesajlar genel konuya yazıldı![]()
Hocam ekran kartı ayrı olarak bir şekilde takılabiliyor ama işlemci neredeyse imkansız.Zaten bilerek öyle yazdım. Zamanında ekran kartı takılması imkansız demiştim uyarı yedim yoksa ben de biliyom
Ben işlemci değişikliği yapmayacağım. Bir bilgisayarım daha var, aynı özelliklerde. Sadece işlemci i7 5500u. O bilgisayara da yüklerim diye söyledim.i7 5500u işlemci var mı bilmiyorum ama ryzen 5 5500u var. Laptoplarda işlemci değişikliği olup olmadığını bilmiyorum olsa bile büyük ihtimal her modelde olmaz
Diğer özellikleri nedir hocamBen işlemci değişikliği yapmayacağım. Bir bilgisayarım daha var, aynı özelliklerde. Sadece işlemci i7 5500u. O bilgisayara da yüklerim diye söyledim.
Aynı ÖzelliklerDiğer özellikleri nedir hocam