dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Hocam masaüstü sandım laptop muş. Maalesef değişmez.Değiştirebilirsin ama eski sisteme yatırım yapma bence. Bütçe varsa yeni al.
Hocam masaüstü sandım laptop muş. Maalesef değişmez.Değiştirebilirsin ama eski sisteme yatırım yapma bence. Bütçe varsa yeni al.
yani değişiyoregpu olayı var ama tavsiye etmem. Laptop kullanmanın sıkıntısı bu parça değiştiremiyorsun genelde. Değiştirirsen de garanti gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine cevabım aynı.
peki hocam bu laaptop cs go da kaç fps alır en düşük ayardaHocam masaüstü sandım laptop muş. Maalesef değişmez.
hocam baştan desenize ben kasa sandım bence elinden çıkarıp üstüne para ekleyip [eğer üni öğrencisi yada şehir dışında okumuyorsa] bir apu sistem toplasistem laptop hocam değişiyormu ki? işlemci ekran kartı
Bilemem hocam YouTube da olabilir ama Bi bakın.yani değişiyor
peki hocam bu laaptop cs go da kaç fps alır en düşük ayarda
cs go açar en düşükte belki 40 fps alırsın valorant ta açar gibime geliyoryani değişiyor
peki hocam bu laaptop cs go da kaç fps alır en düşük ayarda
Tavsiye etmiyorum.yani değişiyor
bu laaptop cs go da kaç fps alır
ya zaten pc baya içi toz tuttu bir türlüde içini temizleyemedim bunun yüznden fps30 ileoynuyordum ama içi toz tumadan önce 70 fps görüyoordumGtaV'i açar ama oynatmaz
Csgo'da falan da 35-60 fps aralarında gezersin diye düşünüyorum
bilgisayarcıya götürüp termal macun yenilettirip içini temizletirsen bir tık daha performans alabilirsin ama çokta bişey beklememek lazım baya eski bir sistemya zaten PC baya içi toz tuttu bir türlüde içini temizleyemedim bunun yüznden fps30 ileoynuyordum ama içi toz tumadan önce 70 fps görüyoordum