Sistemim gta 5 kaldırırmı sapphire nitro rx 580 4 gb i5 3470 16gb ram

Larkones

80+
Reaksiyon skoru
2
sistemim gta 5 kaldırırmı sapphire nitro rx 580 4 gb i5 3470 16gb ram

eyw agam sagol bunu demen ıcımı rahatlattı bırde hdd takılı kasaya ama o hdd dandik biraz yukkesem kasma olurmu hdd ye yuklesem
bu sistemin gta 5i açacağını pek sanmıyorum. HDD ile oyunun açılması daha geç sürer.

sistemim gta 5 kaldırırmı sapphire nitro rx 580 4 gb i5 3470 16gb ram
daha kötü sistemle gta5 oynamışlığım var her türlü kaldırır. ancak ekran kartı biraz tehlikeli bir model her an arıza verebilir. dikkat etmekte fayda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDD SSD arasında sadece oyunun ilk açılışındaki süre farkı var oyun açıldıktan sonra çok ufak fark eder.

HDD ye yükledin diye neden kassın? Okuma yazma hızında bir sorun yoksa kasmaması gerekir.
bı kısı konuma acacagını pek sanmıyorum yazdı sence yuklıyımmı

daha kötü sistemle gta5 oynamışlığım var her türlü kaldırır. ancak ekran kartı biraz tehlikeli bir model her an arıza verebilir. dikkat etmekte fayda var

HDD SSD arasında sadece oyunun ilk açılışındaki süre farkı var oyun açıldıktan sonra çok ufak fark eder.
eyw sagol agam

bı kısı konuma acacagını pek sanmıyorum yazdı sence yuklıyımmı

eyw sagol agam

Dalgasına demiştir onu. RX 570 ile yüksek ayarlarda oynuyorum ben sıfır kasma. 15 yıllık oyun bu, RX 580 ile kasmaz. Driverlarını güncel tut yeter.

eyw agam sagol bunu demen ıcımı rahatlattı bırde hdd takılı kasaya ama o hdd dandik biraz yukkesem kasma olurmu hdd ye yuklesem
Aynı işlemciden bende var hayli hayli kaldırır disk bozuk olmasın yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri